Urban Cult
Glazba
marketing

Ida Prester i Lollobrigida snimili unplugged verziju pjesme Dodir!

Dok se novi elektro pop singl Ide Prester "Dodir" uspješno emitira na radio i TV postajama, streaming servisima te YouTubeu, već nam stiže nova verzija pjesme. Ida i njen Lollobrigida team predstavljaju Dodir u akustičnom aranžmanu.
"Nismo očekivali ovoliko komentara i reakcija. Izgleda da je Dodir stvarno dodirnuo ljude, što me neopisivo veseli." - kaže Ida Prester, autorica pjesme i dodaje "Rekla bih da je akustična verzija još intimnija i toplija od originala, a to potvrđuje i jedan komentar ispod spota - savršeni soundtrack za zaljubljivanje ovog ljeta."   

Osim klupskog synth pop aranžmana, koji potpisuje zagrebački duo pocket palma, Dodir sada imamo prilike slušati i uz akustičnu gitaru te lagane udaraljke. 

Ovu verziju pjesme osmislio je gitarist Lollobrigide Svebor Šakić, koji je uz Nikolu Vukotića na kahonu (cajon) i Petra Stojanovića na bas gitari - također članovima Lollobrigide - odsvirao pjesmu.   

Spot za Dodir unplugged sniman je na krovu zgrade s pogledom na usnuli grad. "Kako tekst pjesme kaže: spojit ću antene, žicama doć do tvoga prozora, krov se nametnuo kao jedina logična lokacija za snimanje spota." – objasnila je Ida.   

Možda Dodir unplugged dotakne i vas te postane soundtrack za nadolazeće ljetne dane.


(Urban Cult)
5. 6. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble