Urban Cult
Glazba
marketing

VOΛDO objavio novi singl "Let it go" kojim najavljuje EP izdanje

VOADO je kantautor iz Zagreba u vodama akustičnog pop rocka. Relativno novo ime na kantautorskoj glazbenoj sceni je malo manje novo ako ga prepoznate kao jednu trećinu energičnog From Another Mother.
VOADO uz pomoć loopera i par pedala stvara ogoljene kompozicije s minimalističkim DIY pristupom. „Let it go” je njegov treći singl, a najavljuje EP "Rise 'n' Shine" koji ćemo imati prilike slušati uskoro.   

VOADO – „Let it go”    

Iako je, naizgled, tek zaplivao solo vodama, VOADO se već može pohvaliti vrlo uspješnom europskom turnejom koju je u ožujku priveo kraju zbog nadolazeće pandemije. Tako se u veljači, u nizu od desetak nastupa, upisao u line-up čuvenog Sofar Soundsa u Madridu.   

Sofar Sounds je tvrtka glazbenih događanja osnovana u Londonu, a koncentrirana je na jedinstveni pristup doživljaja glazbe kroz intimne koncerte i limitirane kapacitete. Koncerti u njihovoj organizaciji održavaju se u preko 500 gradova diljem Svijeta. Ed Sheeran, James Bay, Lianne la Havas i Billie Eilish samo su neka od velikih imena koja je Sofar Sounds do sada ugostio.    

Ovaj koncert VOADO opisuje kao nezaboravno iskustvo pa je njegove isječke iskoristio za video spot svog trećeg singla „Let it go”. Drugi dio videa je snimam u Madridu i Novom Sadu. 

Prethodnik singlova „Snooze” i „All after all”, „Let it go” opisuje proživljene situacije pa VOADO objašnjava:  

"U teškim životnim situacijama trebamo težiti tome da reagiramo najbolje za sebe i druge. Pustiti nešto ili nekoga ne mora nužno uvijek značiti tragediju i gubitak."  


(Helena Kezerić)

3. 6. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble