Urban Cult
Kazalište
marketing

''Corona cabaret'' za kraj velike revije malih formata u Zajcu

Svibanjski program riječkog HNK „Velika revija malih formata“ završava u petak, 29. svibnja 2020., a finale je pripalo otkačenom glumačko-glazbenom dvojcu, još otkačenijem nakon razdoblja izolacije, „Žlice i gitara“ odnosno Nikoli Nediću i Mariu Jovevu. Njihov „Corona cabaret“, u kojem ovoga puta sudjeluju i njihovi gosti, kolega, glumac Hrvatske drame Dean Krivačić te operni solist Dario Bercich, počinje u 19.30 sati.
„Corona cabaret“ donosi prvi, ekskluzivni live intervju s Coronom. S virusom kojeg će tumačiti Dean Krivačić razgovarat će Nikola Nedić, dok će Coronin službeni prevoditelj biti Mario Jovev. To je samo dio carabetskog programa, a sve ostalo je, kao i uvijek kad su u pitanju „Žlice i gitara“- iznenađenje. Autorski tandem koji je već svojim prvim cabaretom oduševljavao publiku Rijeke i Zagreba, kroz svoje uglazbljene stihove, a uz zvukove dviju žlica, gitare i mandoline, donijeli su pravo , nerijetko gorko-smiješno, osvježenje na scenu.


Osim publiku, svojim su originalnim nastupom očarali i kritiku koja je prepoznala njihov „unikatni autorski izričaj“, njihovu „pozitivnu energiju, odličnu uigranost i visoku razinu izvedbe“ te „spontanost i jednostavnost toliko izravne da moraju osvojiti srca publike“, a njihov cabaret nazvala „malim remek djelom“.  

A najavu „Corona cabareta“ završavamo njihovim stihovima: Malo jača prehlada Ili globalna pandemija Vraća li nam priroda Il' je sve to zlobna kemija Opća katastrofa Ili opća panika Da li gledam sliku svijeta Ili svijet kroz sliku medija?      


(Milena Jerneić)

29. 5. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble