Urban Cult
Glazba
marketing

PICNIC GALACTIC- prvi DRIVE IN festival u novoj stvarnosti

Picnic Galactic  prvi je glazbeni open air koncert koji će se održati na području parkirališta Zračne luke Franjo Tuđman u petak, 29. svibnja, 2020. 
Svi smo željni koncerata i događanja, no naša nova stvarnost ne dopušta nam uobičajene  načine zabave. Zato je organizator, agencija Pepermint, zajedno s partnerima Grad Velika Gorica i Međunarodna zračna luka Zagreb, osmislila jedinstven Drive in festival na kojem se u potpunosti poštuju epidemiološke mjere i osigurava uživanje u dobroj glazbi i zabavi. Idejni začetnik ovog jedinstvenog festivala zagrebački je umjetnik Nedjeljko Mikac, koji sa svojim bendom Discohernia otvara festival na kojem će nastupiti i Kawasaki 3p i ABOP. 

S obzirom na to da je trenutno jedini mogući način organizacije koncerata poštivanje razmaka između posjetitelja, a to će se postići tako što će svaka grupa posjetitelja zauzeti svoj prostor unutar i oko automobila s jasno određenim pravilima ponašanja. Posjetitelji dolaze osobnim automobilima i parkiraju na točno određeno mjesto. Kretanje je dopušteno oko automobila i zauzetog parkirnog mjesta, a svako sljedeće mjesto udaljeno je najmanje dva metra.    

Ulaznice se mogu kupiti na www.entrio.hr po cijeni od 150 kn po vozilu za prvi red do 100 kuna za ostale redove. Važno je napomenuti da je ulaz potpuno beskontaktni, odnosno uz pomoć kamere rampa se diže za vozila i registracije s kupljenim ulaznicama. Ostvareni prihod od prodaje ulaznica bit će doniran u humanitarne svrhe za Crveni križ Velika Gorica.     

Ovaj festival pomaže, kako onima najpotrebitijima, putem donacija, tako i ostalim građanima koji će na jedinstvenom prostoru parkirališta putničkog terminala zračne luke, na originalan način uživati u glazbi i dobroj zabavi.  

Želja je stvoriti mjesto okupljanja i druženja u ovim drugačijim vremenima, poštujući sva pravila i ograničenja koja su nam ona donijela.   

(Elena Mikac)
28. 5. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble