Urban Cult
Glazba
marketing

She Loves Pablo snimili animirani spot za singl Crumble

Umjesto velikog koncerta koji se trebao održati u svibnju, zagrebački She Loves Pablo poklanjaju novi animirani videospot nastao u viziji i izvedbi animatorice i ilustratorice Ire Bulić (Nisam tapir). „Crumble“ je treći singl s aktualnog albuma „Death Threats From Future Self“ izdanog početkom godine.
„Od prve sekunde znali smo da radimo pjesmu kakvu nismo nikad dosad. Došla nam je potpuno prirodno, napravili smo ju u jednoj probi, a mislim da je najveći odmak od nekakvog stila koji je prepoznatljiv za nas. U skladu s tim, htjeli smo i da spot bude nešto drukčije od svega dosad i tu je Ira odradila fenomenalan posao.“ -  opisuje Leonard Klaić, bubnjar benda koji stoji i iza produkcije, miksa i masteringa albuma, dok je snimanje odradio Mark Mrakovčić. Iza originalnog brenda Nisam tapir stoji Ira Bulić. 

Diplomirala je Animirani film na odsjeku za animirani film i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Bavi se ilustracijom, dizajnom, character dizajnom te autorskom i komercijalnom animacijom za filmove, TV reklame, videospotove itd. Montažu videospota potpisuje Valent Balun. 

  She Loves Pablo – „Crumble“ (Official Video) 

Vinil albuma „Death Threats From Future Self“ (Dostava Zvuka/Dirty Old Label) u prodaji je u Dirty Old Shopu po cijeni od 100 kuna. 

Digitalno izdanje dostupno je putem Youtube kanala i Bandcamp stranice benda, kao i na svim streaming servisima

 She Loves Pablo su:
Domagoj Šimek – vokal, gitara
Dimitrije Đokić – gitara, prateći vokal
Nenad Gajić - bas, prateći vokal
Leonard Klaić - bubnjevi


(Iva Zrnčić)

23. 5. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble