Urban Cult
Film
marketing

Raspisan javni poziv za Hrvatski program na Pulskom festivalu

Pulski filmski festival poziva producente na prijavu filmova u programe 67. Pulskog filmskog festivala koji će se održati od 18. do 26. srpnja 2020.
Javni poziv otvoren je od 11. svibnja do 1. lipnja u ponoć za filmove proizvedene u tekućoj ili prošloj godini. Poziv je otvoren za natjecateljske i nenatjecateljske programske kategorije. 

Uslijed novonastale situacije uzrokovane nizom mjera protiv sprečavanja širenja zaraza virusom COVID 19, poziv se ove godine iznimno raspisuje u svibnju a sama realizacija programa odvijat će se sukladno preporučenim mjerama epidemioloških službi. Prijave za natjecateljski Hrvatski program otvorene su za hrvatske igrane filmove i manjinske koprodukcije u trajanju od najmanje 70 minuta.   

Prijave za program Kratka Pula produžene su do 1. lipnja za hrvatske igrane filmove i serije u trajanju do 70 minuta te dugometražne dokumentarne filmove. Ujedno se pozivaju i producenti hrvatskih dugometražnih igranih filmova čiji se dovršetak očekuje nakon 67. Pulskog filmskog festivala da svoj film predstave u programu Filmovi u nastanku.  

Prijavnice i opširnije informacije dostupne su na mrežnoj stranici pulafilmfestival.hr               

(Sanela Pliško)
12. 5. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble