Urban Cult
Film
marketing

7. virtualni Kliofest

Ovogodišnji se Kliofest trebao održati polovicom svibnja u Zagrebu i diljem Hrvatske. Na rasporedu je trebao biti bogat program, nekoliko okruglih stolova, brojne promocije novih povijesnih knjiga, prikazivanje filmova i drugo. Zbog epidemiološke situacije glavnina programa Kliofesta odgođena je za jesen, u nadi da će se stvari normalizirati u dovoljnoj mjeri da se takva manifestacija može održati. 
No organizatori pripremaju neke aktivnosti preko internetskih medija. Bit će tu razgovori među povjesničarima o temama koje nas trenutno najviše zaokupljaju, kratki osvrti na nove knjige, predavanja, predstavljanje projekata, intervjui, preporuke za čitanje stručne literature, kratki dokumentarni filmovi i sl. Uz hrvatske sudjelovat će i desetak stranih povjesničara. 

Nakladnici povijesnih knjiga između 12. i 15. svibnja 2020. predstavit će svoja nova izdanja, među njima i neka koja još nisu promovirana pred publikom. 

Čitatelji će moći iskoristiti sajamske popuste za nabavu zanimljivih naslova tijekom tih nekoliko dana. Sve će biti na youtube kanalu "Kliofest", a na stranicama www.kliofest.org i www.historiografija.hr, kao i preko facebooka Kliofesta donosit će se obavijesti o svim aktivnosti tijekom virtualnog Festivala povijesti. 

(Urbna Cult)
11. 5. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble