Urban Cult
Glazba
marketing

Screaming Females

...jedan od onih bendova. Koji razvaljuje mozak; mijenja živote; oživljava i redefinira što glazba znači onima čija se vjera možda ugasila...
Screaming Females dolaze predstaviti svoj novi album Castle Talk, koji je izašao 13.9. za Don Giovanni Records, a predstaviti će ga večeras u KSET-u.

Sastav posjeduje ethos, pogon i duh, koji je velikima činio velikane punka u vremenu kad sve manje i manje izvođača ima hrabrosti tako djelovati. Screaming Females su gitaristica i pjevačica Marissa Paternoster, Jarrett Dougherty na bubnjevima i basist Michael Abbate. Sastav su oformili 2005. u New Brunswicku.

Na samom početku morali su se suočiti s najvećim problemom karijere - s obzirom na nedostatak mjesta u gradu gdje je ulaz otvoren i za maloljetne osobe, ispočetka su teško dogovarali koncerte. S DIY radnom etikom kao fundamentalnim ciljem, rješenje je bilo stvoriti prostore za koncerte u vlastitim podrumima.

Rješenje nastalo iz potrebe scene New Brunswicka u konačnici je dovelo do stanja uma koje je ponos sastava. Nakon 4 godine tokom kojih su odradili 300 samo-angažirajućih koncerata na netradicionalnim lokacijama, spavali na podovima diljem SAD-a, izbacili dva DIY izdanja Baby Teeth i What If Someone Is Watching Their TV?, izdaju Power Move za Don Giovanni Records, izdavača iz njihovog rodnog grada, koji cijene iste vrijednosti kao i Screaming Females, a vode ga njihovi prijatelji.

Posljednjih godinu dana neumorno su svirali u sklopu Power Move turneje, dijelili stage s Dinosaur Jr., Throwing Muses, Jay Reatard, Arctic Monkeys, Dead Weather, Jeff the Brotherhood, Ted Leo and the Pharmacists.

Privukli su pažnju mainstream svijesti zbog svog nježnog punk rocka i žestokih nastupa. Na Castle Talku proširuju svoje mogućnosti, rastući kao jedno, s najkompleksnijim i najsamopouzdanijim kompozicijama do sada.

Ulaz se otvara u 20:00 sati. Karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 25 kn.

www.screamingfemales.com
www.myspace.com/screamingfemales
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble