Urban Cult
Glazba
marketing

Novi singl Saše Lozara 'Posljednji čin'

Lozarova pjesma inspirirana odlaskom Edite Majić u Karmelićanke.
Nakon velikog povratka s pjesmom 'Nemoćan pred njom', Saša Lozar ima novi singl o kojem će se pričati. S autorom Antom Pecotićem snimio je pjesmu 'Posljednji čin', inspriranu odlaskom glumice Edite Majić u Karmelićanke.

'Njena je priča fascinantna i vrijedna divljenja. Priča o nekome tko je pronašao sreću u nekim jednostavnim stvarima zaista me nadahnula. Ideju za pjesmu imam već četiri godine. Editu nisam osobno poznavao, ali otkako sam pogledao dokumentarac o njoj ta mi se ideja mota po glavi', kaže Ante Pecotić.

Autor koji je radio s najvećim hrvatskim zvijezdama, odlučio je dugogodišnju ideju realizirati sa Sašom Lozarom. 'Nisam odlučio, tako se dogodilo. Ta je ideja jednostavno sjajno zazvučala u njegovoj izvedbi' kaže Pecotić. Saša otkriva kako je pjesma u startu trebala biti laganica, ali kad je band zasvirao odlučili su da je u žešćoj izvedbi još bolja.

'Trudio sam se dati najbolje od sebe, jer je i meni ta priča fascinantna. Mislio sam da su takve stari danas teško moguće, ali ova nas je priča sve nadahnula'
, otkriva Lozar. Pjesmu 'Posljednji čin' Saša će predstaviti na ovogodišnjem festivalu u Zadru.

Nastupit će u Večeri zabavne i pop glazbe u SC Višnjik, u subotu 13. studenog. 'Koncentrirat ću se na interpretaciju. Pjesma mora biti u centru, a sve ostalo je sporedno', otkriva Saša detalje svog nastupa.
Ante Pecotić potpisuje glazbu, tekst i aranžman pjesme u izvršnoj produkciji Gordane Bosak. Pjesma će se naći na novom Sašinom albumu, koji je u pripremi. 'Do sad smo snimili nekoliko pjesama, no nećemo žuriti dok sve ne bude gotovo', kaže Saša najavljujući izlazak cd-a u drugoj polovici sljedeće godine. Saša je nedavno snimio i novu seriju fotografija koje potpisuje Ivan Klarić (Accademia studio).  

ŽIVOT JE LAŽ

TEK PRAŠINA NA VJETRU

LJUBAV NAS DRŽI NA TLU
REKLA SI TO

I POŠLA PREMA SVJETLU, OTVORENIH OČIJU  

GDJE GOD BILA DO SAD TOME JE KRAJ

LJUDI SU GRIJEH ZA TVOJE NEVINE RUKE

DARUJEŠ MIR I LJUDIMA SVIM
SVOJU LJUBAV KAO POSLJEDNJI ČIN
 

Saša će gostovati uživo u Glazbenom showu Dalibora Petka, a nakon toga pjesmu možete poslušati na www.myspace.com/croatiarecords i www.facebook.com/pages/Croatia-Records/27029056826
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble