Urban Cult
Glazba
marketing

Jurica Popović poručuje ''Za pjesmu ne postoji karantena''

Prošlu jesen snimljen je duet na engleskom jeziku s mladim Kinezom Leo Wai- em, umjetničkog imena OMGHack, ni ne sluteći što će se događati u skoroj budućnosti. Tema pjesme je Bruce Lee, kao jedna personifikacija borbe dobra sa zlom. 
Autoru nije bila namjera pjesmu uopće puštati kod nas, ali novo nastale okolnosti su na to utjecale. Budući da za pjesme ne postoji karantena, evo je pred vama.       

U vrijeme izmijenjenih vrijednosti i slijedno tome globalno traumatičnih stanja, ipak se budi osjećaj za korisno prema ljudskom rodu, jer glazba podiže duh i daje poleta za budućnost. Možda izreka „sit gladnom ne vjeruje“ uskoro izgubi svoje značenje.      

''Teško se zavući u nečije misli i procjeniti njegovo stanje duha, ali vjerujem da ćemo svi  ponešto naučiti iz ove nove globalne situacije. Više ćemo paziti jedni na druge, čovjek će se okrenuti čovjeku... vratiti se strpljenju i poniznosti što nam je nekako promaklo u prevelikoj strci za savršenim... A što je to uopće?       

Recimo da se Majka Zemlja malo umorila i  da će joj dobro doći odmor od naše jurnjave, pohlepe, zagađivanja, loših misli....još kada bismo mogli zaustaviti momet kolektivne panike koja stvara negativno energetsko polje oko nas, siguran sam da bi nam virusi teže naškodili. Jednostavno je objašnjenje za to: lijepe misli jačaju naš organizam, time i imunitet, a dobar imunitet lakše se brani....braneći sebe - branimo druge - branimo prirodu - branimo Zemlju...i tako zatvaramo ojačani krug svjetlosti oko nas.'' – poručuje Jurica Popović, autor pjesme.                               

 „...All Nations                           
Have to be free                          
All Nations                          
Like a Joshua tree...“        

  Glavu gore i osmijeh na lice!    

Link video spota na YouTube- u: https://youtu.be/JXQsnY5yFxI   

Video by El Croata & OMGHack 
 Video colour edit: Ivan Marevich 
 Autor videa: J.P.   
Snimao, miksao i masterizirao: Mihael Blum  
Snimano u studiju „Magic Music“ i  Sydney AUS 
 Glazba, tekst i aranžman: Jurica Popović ℗ & © 2020. 
MAGIC MUSIC PRODUCTION

23. 3. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble