Urban Cult
Glazba
marketing

Multimedijalni Rock Festival u Aquariusu

U četvrtak 18.11. u klubu Aquarius na Jarunu očekuje vas jedna prava rock poslastica.
Jedan od najplodnijih tonskih sudija iz velike zagrebačke Dubrave, ZG Zvuk, povodom svog 6. rođendana organizira mini multimedijalni festival najboljih mladih i perspektivnih bendova proizašlih iz te male ali glasne glazbene radionice. 

Ne samo da ćete toga dana imati priliku poslušati fenomenalne live svirke, već će se u sklopu nastupa održati i nekoliko promocija. Comedy-ska-punk bend Valungari, okićeni ovogodišnjim Porinom za najboljeg debitanta, predstavit će svoj najnoviji video uradak 'Akcija'.

Rock bend Sane, poznat po nedavnoj ultra popularnoj obradi pjesme Dine Dvornika 'Ja bih preživio', također predstavlja novi video za pjesmu 'Vila'. Ovoj ekipi pridružiti će se i veteran hrvatskog rocka i jedan od pionira domaćeg novog vala, Davorin  Bogović.

Osim starih popularnih hitova i evergreena, od Davorina i njegovih Bogovića čuti ćemo i novi singl  'Ne volim' s kojim kreće u ponovno osvajanje glazbenih etera. Također, na pozornici kluba Aquarius nastupiti će i rock bend Tranzistor, prvi i najglasniji bend glavnog producenta studija ZG ZVUK, Hrvoja Prskala - Vidre,  čiji album prvijenac 'samo što nije' stigao na police svih boljih CD shopova.

Još dva mlada benda predstavit će svoje najnovije video uratke. Gretta nam donosi spot za pjesmu 'Čudan san', a Spuštene rolete predstavljaju nam 'Veselu rock and roll pjesmu za barit tebe'.

No, ni to nije sve... Ovim izvođačima pridružit će se još i nekolicina zanimljivih gostiju, a u pauzama između bendova zavrtit će se mnogobrojni r'n'r hitovi iz ZG ZVUK arhive!

Cijena ulaznice za ovaj multimedijalni spektakl iznosi simboličnih 25 kn, a svatko tko odriješi kesu na blagajni automatski postaje i jedan od sponzora moćnog razglasa i rasvjete!
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble