Urban Cult
Izložbe
marketing

Muzej za umjetnost i obrt ostaje otvoren za javnost, ali odgađa najavljene programe javnog okupljanja

Muzej za umjetnost i obrt obavještava javnost da do daljnjeg odgađa sve programe javnog okupljanja koji su planirani u narednom periodu. 
Muzej za umjetnost i obrt obavještava javnost da do daljnjeg odgađa sve programe javnog okupljanja koji su planirani u narednom periodu. Muzej za umjetnost i obrt je ovu odluku donio u skladu s preporukom Nacionalnog stožera civilne zaštite te mjera predostrožnosti u vezi postupanja tijekom epidemije Korona virusa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. 

U petak 13. ožujka planirano premijerno predstavljanje interaktivnoga hologramskog projekta  

"Nematerijalni dodir materijalne odsutnosti" se odgađa, a projekt će biti postavljen i moći će se razgledati od 14.  do 22. ožujka 2020. u redovno radno vrijeme Muzeja. Muzej za umjetnost i obrt i dalje ostaje otvoren za posjetitelje prema redovnom radnom vremenu sve do drugačije odluke nadležnih tijela. 

Pri tome Muzej poduzima preporučene preventivne mjere u cilju zaštite posjetitelja i zaposlenika postavljenim dezinfekcijskim sredstvima na ulazu u Muzej kao i uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vezanim uz preventivnu zaštitu od koronavirusa (COVID-19) postavljenim na vidno označenim mjestima na ulazu i unutar Muzeja.   

(Urban Cult)
13. 3. 2020.  
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble