Urban Cult
Glazba
marketing

Zoran Predin & Gypsy Swing Band

Veliki koncert Predina i Gypsy Swing Banda koji će se održati 18. studenoga u Hypo centru, dvorana Kornati, nosi naziv "Smješkom upalimo dan".
Nema sumnje da će Predin s bendom te specijalnim gostom Massimom uistinu uljepšati dan mnogima koji cijene šaramantniji i suptilniji način prodiranja do svoje glazbene publike.  

Zoran Predin poznati je slovenski glazbenik, pjesnik i kantautor. Njegovo ime poznato je budući da je njegova iznimna glazba dijelom brojnih slovenskih filmova, televizijskih serija i kazališnih predstava. Mnogi pratioci Predinovog umjetničkog rada poznaju njegove nebrojene tekstove prelijepih pjesama i nezaboravnih šansona.  

Osnivanje vlastititog rock benda Lačni Franz (Gladni Franz), krajem 70-tih godina 20. stoljeća ostavio je nezaboravan biljeg u njegovoj glazbenoj karijeri. Slovenski glazbenik zajedno sa sastavom The Gypsy Swing Band danas održava brojne koncerte koji su uvijek rado posjećeni. Neponovljivi susreti glazbenika i publike na svakom se koncertu odigravaju uz izvođenje Predinovih najpoznatijih hitova prepunih romantične atmosfere.  
O koncertu koji će se održati 18.11. u Hypo centru Predin kaže kako je zamišljen kao predstavljanje nekih novih pjesama uz tzv. 'željezni repertoar' koji je dijelom svakog koncerta. Objasnio je kako na njegovim koncertima jednu trećinu uvijek čine najveći hitovi, zatim drugu trećine čine pjesme koje je napravio u razdoblju od posljednjeg do novog koncerta, dok se posljednja trećina koncerta uvijek mijenja u skladu s konceptom koji je osmišljen za tu priliku.  

Zoran Predin je naglasio kako će ove godine, točnije 18. stdenog u dvorani Kornati Hypo centra po prvi puta izvesti koncept koji sačinjavaju pjesme koje su bile na vrhu raznih rang lista. Riječ je o pjesmama koje je sakupio tijekom tridesetogodišnjeg rada u glazbi. Neke od njih napisane su još iz razdoblja Lačnog Franza, a u aranžmanu s Gypsy Swing Bandom te pjesme danas imaju neko svoje novo lice, neki novi život zbog čega zvuče odlično. Taj koncept Predin predstavlja kao "Ogrlicu hitova".  

Predin je veliki kantautor, osnivač nekoliko bandova, kompozitor filmske i kazališne glazbe, šansonjer i pjesnik koji uvijek ima što za reći i ispjevati - i to sa stilom. Virtuozna uigranost Gypsy Swing Banda i baršunasti glas Predina samo su neki od aduta na uvijek pomno osmišljenim nastupima koje karakterizira simpatično-lezerna atmosfera.  

Nekoć poznat kao buntovni frontmen Lačnog Franca, jedne od najpopulranijih slovenskih rock grupa koja je čitavo desetljeće svojom ironijom uznemiravala duhove na sceni bivše Jugoslavije a danas glazbenik profinjenog nastupa i šarmantnog glazbenog izričaja, Zoran Predin ponovno će prirediti večer za pamćenje. Uz pratnju vrhunskog Gypsy Swing Banda te uz specijalnog gosta večeri Massima, Predin će koncertom pod nazivom "Smješkom upalimo dan" sasvim sigurno uspjeti ozivjeti koncept 'osmjeha'.  

Prelijepa glazbena večer ispunjena  Predinovim pjesmama čija snaga nikada ne slabi, 18.11. u Hypo centru zadovoljit će sve njegove obožavatelje te poklonike istančanijeg glazbenog ukusa. Stoga vas pozivamo na još jedno nezaboravno druženje s poznatim slovenskim glazbenikom, koji će vas počastiti i izvođenjem svojeg najnovijeg singla "Ti možeš smješkom upaliti dan" koji je dio najnovijeg albuma "Tvoj novi ja" čije se izdavanje očekuje početkom iduće godine. 

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u Tvornici kulture po cijeni od 90 kn (zelena zona), 115 kn (plava zona), 130 kn (crvena zona), te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 150 kn (crvena), 130 kn (plava), 100 kn (zelena zona).
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble