Urban Cult
Glazba
marketing

Zdenka Kovačiček predstavlja "Love, Love, Love"

Nova pjesma Zdenke Kovačiček, "Love, Love, Love", moćni je rock soul komad kojemu je cilj svijet učiniti boljim mjestom za život .
Prošle subote, 29. veljače, na natjecanju Dora 2020 za izbor hrvatske pjesme i predstavnika za pjesmu Eurovizije, bezvremenska, karizmatična pjevačica Zdenka Kovačiček premijerno je predstavila novu pjesmu "Love, Love, Love" koja se našla među 16 skladbi odabranih od strane vrijednog žirija za ovogodišnju Doru.

Upravo je ovim sjajnim nastupom osvojila i publiku koja je po završetku svih nastupa „Love, Love, Love“ svojim glasovima lansirala na peto mjesto, dok se u sveukupnom, finalnom poretku pjesma smjestila na šesto mjesto.

„Love, Love, Love“ glazbeni je dragulj koji je u potpunosti pogodio senzibilitet naše Zdenke koja se na vrhu hrvatske glazbene scene nalazi već 60 godina te koja je smatrana jednom od najboljih hrvatskih jazz-rock pjevačica i izvođačica bluesa. Naime, pjesma "Love, Love, Love" moćni je rock soul komad koji je obavijen porukom poslanom sa Woodstocka - porukom "Make love not war", aktualnom i danas, u vremenima kada nam je to najpotrebnije.

"To je vrisak i vapaj cijelom svijetu koji nikada nije bio u većoj opasnosti. Samo ljubav može spasiti svijet od propasti. Samo ljubav može ovakav svijet učiniti boljim mjestom za život. Ljubav, ljubav, ljubav. To je moja poruka." - ovim riječima Zdenka predstavlja novu pjesmu koju je prošle subote predstavila javnosti. Hrvatska Janis Joplin, kako joj od milja tepaju mediji, s iščekivanom izvedbom "Love, Love, Love", nesumnjivo je dotaknula brojna srca te nas potaknula da stanemo u trenutku i pošaljemo dozu ljubavi svima oko nas.

Zanimljivo je istaknuti kako skladbu “Love, Love, Love“ autorski potpisuje legendarni Mario Mihaljević, poznat između ostalog i kao autor stihova hita “Džuli” (eng. “Julie”) koja je 1983. godine osvojila četvrto mjesto na Euroviziji. Aranžman pjesme potpisuju Branimir Mihaljević i Hrvoje Grčević.

Nakon nastupa na Dori, Zdenka nastavlja vrijedno raditi i na novom albumu koji planira objaviti do svibnja 2020. godine za diskografsku kuću Dancing Bear, a s kojega je prije koji mjesec izdvojen posljednji singl "Adut" s kojim je ponovno osvojila radijski eter.

(Urban Cult)
5. 3. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble