Urban Cult
Glazba
marketing

Klub Sax! u ožujku donosi mnogobrojne koncerte

Iza nas je veljača, mjesec ljubavi, a pred nama ožujak i prvi dani proljeća u kojima je Sax! pripremio poneka iznenađenja. Čekaju nas veliki koncerti, ali se nastavljaju i već svima dobro poznati programi. Također, uvodi se i novi klupski program "SOULiranje" koje počinje u četvrtak 5. ožujka, a soul hitove će izvoditi mlada, talentirana pjevačica i kantautorica Luce sa svojim bendom. Ovaj program održavat će se jednom mjesečno, a očekuje se velik interes publike.
Mjesec počinje novom, 16. epizodom Lajnap komedije gdje će četvorica veličanstvenih sve prisutne nasmijati do suza. Osim toga, dobro druženje zagarantirano je i na programu #cooganje u sklopu kojeg će nastupiti Krivi Smjer, Retrodukcija i Živa legenda. Klub će biti domaćin još jednom izdanju Ženske priče, kao Skepticima u pubu te programu Novi hrvatski jazz. 

Na pozornicu će se popeti djevojke iz odličnog benda Meritas koji je na hrvatskoj glazbenoj sceni više od 20 godina, a u klub dolaze sa svojim najboljim pjesmama. Također u Saxu će nastupiti i Matija Cvek koji je brzinom munje rasprodao koncert 14. ožujka pa je dodan još jedan datum.  

Naravno da će ožujak upotpuniti i Alen Vitasović koji jednostavno ne more bez Saxa, baš kao što publika ne more bez njega. Kraj mjeseca rezerviran je za još jednog velikog izvođača, Zabranjeno pušenje, bend koji puni velike dvorane, ali jednako tako voli svirati i u malim klubovima. Pokušat će ponoviti atmosferu s koncerta u Saxu održanog prije nešto manje od godinu dana.  

Ožujak je pun događanja, a publiku očekuje još mnogo toga. Posjetite ovaj kultni zagrebački klub i ovoga mjeseca jer programi su prilagođeni svima, a zabava je zagarantirana.

(Andrea Vrban Geržina)

4. 3. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble