Urban Cult
Kazalište
marketing

Predstava za djecu "Vuk i 7 kozlića"

Teatar Poco Loco u okviru projekta Priča mi se priča izvodi predstavu Vuk i 7 kozlića u subotu, 7. ožujka 2020. u 11 sati u CeKaTeu.
Priču o sedam malih kozlića ispripovijedat će glumci, uz pratnju profesionalnih glazbenika i vizualnu pratnju u obliku koncertnog čitanja, naglašavajući pritom važnost pripovijedanja i vrijednost čitanja.

O PREDSTAVI: 
Mama koza ima sedam malih vrijednih kozlića. Oni joj pomažu, uglavnom se dobro slažu, a od svega najdraže im je kad smažu: kupus, kelj i mrkvicu! I sve je to divno i krasno dok se u priču ne uplete jedan gladni vuk. Kad kozlići ostanu sami kod kuće, morat će biti jako mudri i slušati mamine savjete: Ne otvarajte vrata nikome jer vuk laže ko' pas - ima crne šape i hrapav glas! Najbolji savjet koji vam možemo dati je: dođite u Centar za kulturu Trešnjevka, upoznajte svih sedam kozlića i uživajte u predivnim ilustracijama Ane Kolege.

Tekst: Dunja Fajdić prema priči braće Grimm
Redateljica: Renata Carola Gatica
Igraju: Maja Kovač, Maja Katić, Zrinka Kušević
Produkcija: Teatar Poco Loco   

Kako bi obogatili iskustvo čitanja i održali pažnju djece, u Teatru Poco Loco obogatili su pripovijedanje bajki vizualnim efektima i glazbom s instrumenata koja se izvodi uživo. Na taj način djeca povezuju sadržaj s određenom audiovizualnom senzacijom i dobivaju priliku upoznati različita glazbala. 

 
Više o predstavi: https://cekate.hr/program/vuk-i-sedam-kozlica-7-3-2020-u-11-sati/
Video najava projekta Priča mi se priča: https://youtu.be/1n6i3gYzl4M


Informacije o predstavi:  01/ 36 95 457, marketing@cekate.hr
  
Cijena ulaznice: 25 kuna, a mlađi od dvije godine gledaju predstavu besplatno

Ulaznice se mogu kupiti u sobi marketinga radnim danom od 9 do 12 i od 16 do 20 sati te sat vremena prije predstave na blagajni Centra za kulturu Trešnjevka. 

(Urban Cult)
1. 3. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble