Urban Cult
Cool tura
marketing

Horror House Project:”SALTO MORTALE”

5.ožujka u Pogonu Jedinstvo, Cirkorama u sklopu Pogonatora predstavlja prvi dio trilogije Horror House Project-a, pod nazivom “Salto Mortale”.
Riječ je o multidisciplinarnom putovanju koje gledatelje kroz tri cjeline uvodi u cirkuski način života. “Salto Mortale” je prva od tri i , kao što sam naziv predlaže, tematizira nesigurne granice ugode i neugode. Vrijeme izvedbi: 17:00 / 18:00 / 19:00 / 20:00 / 21:00 / 22:00 Ulaz: slobodan Nitko tko zaista ne voli cirkus ne može raditi u cirkusu. Umjetnost cirkusa je borba čovjeka i gravitacije, sna i jave, nemogućeg i mogućeg. 

Uz svu ljubav i posvećenost ovoj umjetnosti puno je mogućnosti da užitak preraste u stravu. Ta ne tako česta, ali poput sjene prisutna pojava dio je svakog treninga, probe i izvedbe, kao rubnost koja potiče adrenalinsko uzbuđenje. Horror House Project pokušava publici dočarati niz situacija iz kojih se, kroz kolažne tekstualne formate, audio i video efekte i vertikalne koreografije prikazuju upravo rubne situacije rada cirkuskih umjetnika. Predstava je postavljena za sedam gledatelja/ica koji  zajedno s izvođačima prolaze sve korake ove predstave. Publika koja se okupi nenajavljeno ili zakasni s prijavom, dobiti će ulogu nijemih promatrača predstave. 

Autori: Jadranka Žinić Mijatović i Nikola Mijatović Bangavi 
Izvode: Petra Bokić, Jadranka Žinić Mijatović, Nikola Mijatović Bangavi 
Svjetlo / Zvuk: Jasmin Dasović 
Majstor za mobilne kućice: Damien Daille ViVi 
Dekorativna scenografija: Jelena Đanko 
Ilustracija / Animacija / Oslikavanje objekta: Marin Remić 
Majstor varioc: Maxime Weinmann 
Video kolaž: Josip Visković 
Glazbeni kolaž: Igor Ivanković 
Grafički dizajn: Ruta 
Produkcija: Cirkorama 2020.   

Mjesta je potrebno rezervirati do 4.3. 2020. putem e-maila cirkorama@gmail.com  pošto je broj gledatelja/ica ograničen.


(Urban Cult)
27. 2. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble