Urban Cult
Cool tura
marketing

Otvoren poziv za nove članove Kluba mladih MSU-a

Postani član Kluba mladih MSU-a i sudjeluj u međunarodnom projektu ART WORKS! 
Muzej suvremene umjetnosti (MSU) poziva kreativne mlade ljude da se uključe u rad Kluba mladih MSU te sudjeluju u međunarodnom projektu Art Works! European Culture of Resistance and Liberation

Uvjeti za prijavu su dob između 15 i 25 godina, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, interes za umjetnost i muzeje i želja za kritičkim promišljanjem.   

  Nove članove očekuje:
• ekskluzivan „pogled iza kulisa“ Muzeja suvremene umjetnosti
• sudjelovanje u međunarodnom projektu Art Works! u sklopu kojeg će osmisliti i izvesti umjetnički rad u koautorstvu s drugim umjetnicima i mladima uključenima u projekt
• razmjena i suradnja s mladim ljudima iz različitih europskih zemalja
• sudjelovanje u osmišljavanju i primjeni PR i marketinških aktivnosti 
• osmišljavanje, organizacija i produkcija izložbe radova učenika i studenata 

Klub mladih MSU o svom radu: “Sve nas povezuje interes i znatiželja o umjetnosti i kulturi, te kroz zajedničke aktivnosti i diskusiju raspravljamo o tome kako bi trebao izgledati jedan muzej budućnosti koji će mladim ljudima postati draga i uzbudljiva destinacija. Upoznajemo se s radom Muzeja, sudjelujemo aktivno u osmišljavanju i izvedbi muzejskih programa, te zajedno istražujemo i otkrivamo suvremenu umjetnost i kulturu.”   

O projektu Art Works! European Culture of Resistance and Liberation  

Interdisciplinarni projekt Art Works! povezuje područja umjetničkog istraživanja, političkog i kulturnog obrazovanja mladih te kulture sjećanja. Projekt organiziraju Fundacija wannseeFORUM Berlin (Roman Fröhlich) i udruga HASENHERZ (Ruth Anderwald + Leonhard Grond) s partnerima Muzejom suvremene umjetnosti Zagreb, Muzejom moderne i suvremene umjetnosti Museion Bolzano i Centrom za suvremenu povijest Melk Memorial. 

Ovaj međunarodni projekt uključuje susrete i suradnju mladih s europskim umjetnicima sa svrhom njihovog poticanja na aktivno umjetničko istraživanje otpora i oslobođenja od fašizma tijekom 2. svjetskog rata. Polazne točke projekta su pjesme, poezija, grafiti te druga umjetnička djela posvećena temi otpora i oslobođenja u razdoblju između 1938. i 1945. U procesu istraživanja i kritičkog promišljanja ove teme, mladi će sudionici ispitati povijesne umjetničke radove te će uz podršku profesionalnih umjetnika stvoriti vlastita umjetnička djela koja povezuju povijesne nalaze s vrijednostima ovdje i danas. Projekt „Art Works! European Culture of Resistance and Liberation“ ostvaren je uz potporu programa Erasmus+ Europske unije.

Više o projektu možete saznati na: https://culture-of-resistance.eu/   

Prijavu koja sadržava osobne podatke (ime, prezime, dob, adresu prebivališta i broj telefona) te kratko objašnjenje interesa i motivacije za sudjelovanjem u Klubu mladih MSU-a, potrebno je poslati voditeljici Kluba Ani Škegro na e-mail adresu ana.skegro@msu.hr do 2.3.2020.


(Urban Cult)
25. 2. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble