Urban Cult
Glazba
marketing

KUKU$ sprema kaos ovaj petak u Boogaloou

Najpopularnija hrvatska trap trojka koja se krije iza imena KUKU$ u petak sprema svoj najveći samostalni koncert u dosadašnjoj karijeri! Boogaloo se otvara u 21h,  večer će otvoriti 30Zona s početkom u 21:30, dok će KUKU$ na pozornicu stupiti oko 22:15. 
Cijena ulaznice u pretprodaji je 60 kuna, na dan će ako ih ostane koštati 80 kuna. Mogu se kupiti u Boogaloou, Dirty Old Shopu, Rockmarku ili preko sustava Entrio.  

“Ovaj petak ide mega koncert KUKU$a, definitivno najveći do sada i spremamo neviđenu ludnicu. Gro smo nabrijani i brijemo da se to ne smije propustiti jer će taj dan cijeli ZG goriti. Tu su i naša braća iz Buntai, 30Zone koji će sigurno jebački zagrijati atmosferu, a osim njih dolaze i neki gosti zbog kojih bi stari fanovi mogli pustiti suzu. Boogaloo ide mrtvi show program tako da doletite svi, idemo se zajedno zabaviti u ljubavi”, izjavio je uvijek dobro raspoloženi Hilj$on Mandela.   

Najpoznatiji hrvatski izvođači novog doba ponovo će napraviti spektakl kakav samo oni znaju.  Od pjesme "Real Slavs" koja je u kratkom vremenu postala internacionalni hit do najslušanije pjesme u Hrvatskoj 2019. godine "Oće Kurac" začetnike novog vala hip-hopa na našim prostorima ne treba puno predstavljati. Kao gosti nastupaju i zagrebački reperi 30Zona čije je ime dobro poznato svim ljubiteljima tvrdog hip-hop izričaja, a za zagrijavanje i after zaduženi su DJ Tikach i DJ Iso Miki.   


(Perica Štefan)

20. 2. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble