Urban Cult
Glazba
marketing

Dočekajte 2020. godinu na otvorenome uz koncerte i novogodišnje programe na Adventu u Zagrebu!

Doček nove godine na Zrinjevcu uz svevremenske hitove i najveću ponudu tradicionalnih  jela kontinentalne Hrvatske! 
Omiljeni zagrebački gradski park i simbol Adventa u Zagrebu u silvestarskoj noći donosi koncerte dva sjajna benda:  Radiogroove Zgroove! Koncerti počinju u 20 sati, uz prethodno zagrijavanje uz DJ Marteka.

Radiogroove je energični četveročlani bend, koji uz pregršt domaćih i stranih hitova obećaje nezaboravan provod. Njihov se repertoar bazira na obradama pop, rock i funk hitova plesnog karaktera uz koje je vesela novogodišnja noć zagarantirana! Zgroove je već poznati zagrebački peteročlani sastav, koji će publiku na Zrinjevcu uz svevremenske hitove uvesti u novu 2020. godinu! Za novogodišnju zabavu odabrali su svima nama poznate hitove od 70-ih do danas. 

Uz glazbeni program, i u novogodišnjoj noći, Advent na Zrinjevcu donosi iznimnu ponudu blagdanskih jela!

Zajedno s projektom Gourmet Experience Croatia, na Zrinjevcu se ovoga prosinca snažno ističe hrvatska tradicija, s naglaskom na kontinentalna jela i promicanje lokalne kuhinje stranim i domaćih gostima.  Uz čaroliju desetaka tisuća lampica koje obasjavaju zrinjevački park, posjetitelji će tako i u prvim trenutcima 2020. moći uživati u Apetitlihu - jedinstvenom putovanju okusima kontinentalne Hrvatske.

Na Silvestrovo ugostiteljske kućice rade od 10 do 02 sata iza ponoći, a na Novu godinu od 17 do 23 sata.
 

Vatromet i novogodišnje klizanje na Trgu kralja Tomislava!

Ledeni park na Trgu kralja Tomislava i ove godine priređuje doček na otvorenome uz glazbeni program koji biraju 2KulDJs, a svi koji žele potpuno poseban doček 2020. godine, mogu kupiti ulaznice za klizanje za ponoćni termin i tako doslovno „uklizati“ u 2020. godinu, uz spektakularni novogodišnji vatromet. Uz ponudu na ugostiteljskim kućicama, tu je i Ledeni vidikovac, s kojeg se pruža prekrasan pogled na zagrebačku ledenu bajku, a za koji je moguće rezervirati stajaća mjesta.
 
Ledeni park i ugostiteljske kućice 31. prosinca rade od 10 sati do 02 sata iza ponoći, a na Novu godinu od 11:30 do 23 sata.
 

Zagrebački doček u podne u parku Maksimir za velike i male!

Advent u Maksimiru organizira ponešto drukčiji doček, i to za cijelu obitelj! 
Na Silvestrovotočno u podne priprema se veliki tulum na Adventu u Maksimiru, uz bend Foreplay – akustični trio koji izvodi klasike poput Peggy Lee, Nine Simone, Tracy Champan, Grace Jones i drugih, ali na svoj način!

Organizirane su i brojne dječje igraonice, kao i animacije za djecu. 

Velika novost ovogodišnjeg Adventa u Maksimiru je veliko adventsko koturalište na otvorenome, od preko 400 kvadrata, koje će raditi i na Silvestrovo.

Advent u Maksimiru 31. prosinca radi od 10 sati do 17 sati, a na Novu godinu od 17 do 23 sata.


(Urban Cult)
30. 12. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble