Urban Cult
Glazba
marketing

Promocija albuma "Reggae Station" Harisa Piltona u Močvari

U organizaciji Bass Experience večeri 13. prosinca u Močvaru stiže Haris Pilton kako bi predstavio svoj novi i prvi roots reggae album ''Reggae Station''. U prilogu se nalaze promotivni materijali, lijepo molim objavu u Vašem cijenjenom mediju. 
Nakon prve Bass Experience večeri ove sezone u Pločniku došlo je vrijeme i za veliki bass doživljaj po imenu Bass Station uz pravi dub sound system u reggae ediciji.    

U goste 13. prosinca dolazi Haris Pilton, pionir gipsy duba, reggae selektor od 1998. godine  poznat kao producent i član projekta kao Kali Fat Dub, The Ufoslavians i Doggy Brasco in Bitter Delight. Dolazi kako bi predstavio svoj novi i prvi roots reggae album ''Reggae Station''.

Iz Istre nam dolaze stari znanci Vibration Addict Sound system outta Sutivanac sa svojih šest scoopera protresti Močvaru dubokim bassovima i ponoviti scenarij od svoga prošlog gostovanja kod nas u Zagrebu. Svojim reggae vibracijama protrest će vas i Rasta Altitude Sound iz Kutine, te kao i uvijek Bass Experience Crew - Richo i Jan Becele.

S ciljem promocije novih i mladih izvođača na bass sceni naziva New Bass On The Floor na drugom flooru nastupa Bass Couture
 
„Reggae Station“ je najbolji uradak u karijeri Harisa Piltona. Svojim zaraznim zvukom navlači slušatelja na ponovno slušanje te svojom posloženošću pogoduje slušanju albuma kao jedne cjeline. Vrlina je to koja se u velikoj većini gubi u doba digitalnog streama kada singl privlači puno više pažnje.


(Ivana Tolić)
8. 12. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble