Urban Cult
Glazba
marketing

Plesna radionica argentinskog tanga na Fuliranju

U dobrom društvu vrijeme brzo leti, a na Fuliranju je to brzinom svjetlosti. Već je drugi tjedan Fuliranja, a evo i što nas očekuje od glazbenih poslastica: Ovog tjedna gourminglat će se uz dobro poznate DJ-e: Hrwoe, Simon O’Keeffe, Fourmi Rouz, Pips, Adriatic Coasting i Carlito. Pripremaju se i vrući latino ritmovi, nastupi mladih glazbenih zvijezda i Kids&Family Day. 
U subotu od podneva možete uživati u fantastičnom duu, Vidu Hribaru & Nini. U blagdansko raspoloženje uvode nas nesvakidašnjim izvedbama i aranžmanima klasičnih božićnih pjesama.  

Nedjelja je pravi dan za druženje s najbližima i najmlađima  i zato se uputite na Strossov trg, gdje od 11 sati nastupa dječji zbor Zagrebački anđeli. Mali anđeoski glasovi učinit će ovu nedjelju nezaboravnim obiteljskim danom. Na Fuliranju svoje mjesto uvijek nalaze i mladi glazbenici. 

Ove nedjelje od 13 sati moći ćete uživati u nastupu Dore Trogrlić, mlade svestrane glazbenice i studentice, koja će nas zabavljati s jazz i blues izvedbama te mixevima pop-a, jazz-a i soul-a. 

U utorak 10.12. u 17 sati zakoračite u Tango vremeplov, a nakon kratke edukacije pokažite svoje plesne vještine na radionici plesa s poznatim tango plesačima i osjetite svu strast ovog popularnog plesa. Bit će ovo vruće minglanje na Fuliranju. 

U srijedu, 11.12 od 17 sati pozornicu preuzima Antonio Perina, hrvatski glazbenik, kantautor i multiinstrumentalist, a nakon njega od 19 h svoje će beatove s prisutnima podijeliti Carlito. 

GLAZBENI PROGRAM OD 5.12. DO 11.12.2019. 
 5. 12. čet 17 h HRWOE 
 6. 12. pet 17 h SIMON O'KEEFFE 
 7. 12. sub 12 VID HRIBAR & NINA                  
17 h FOURMI ROUZ 
 8. 12. ned 11h DJEČJI ZBOR                    
                 13 h DORA TROGRLIĆ                   
                  17 h PIPS  

9. 12. pon 12 h ADRIATIC COASTING 
 10. 12. uto 17 h TANGO INTERNATIONAL FESTIVAL 
 11. 12. sri 17 h AD PERINA                  
                  19 h CARLITO      


(Mia Bednaž)

5. 12. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble