Urban Cult
Kazalište
marketing

Ovoga petka premijera multimedijske predstave "Prikradatelj" u režiji Nenada Glavana!

Najavljujemo posebnu delikatesu Teatra &TD - premijeru multimedijalne predstave Prikradatelj u režiji Nenada Glavana, po tekstu Giannia Fortea (Ricci/Forte), a prema motivima ruskog SF romana Piknik onkraj puta braće Arkadija i Borisa Strugackog, koja će se održati u Velikoj dvorani &TD-a, 6. prosinca u 20.00. Ulaz s pozivnicom.
Repriza je na rasporedu 7. prosinca u 20:00. Probran cast visokog naboja, glumci Domagoj Janković ( Profesor), Robert Španić ( Pisac ) i Toma Medevešek ( Stalker )na jednoj vrtešci audio-vizualnih vragolija lansirat će Vas u orbitu Zabranjene zone, tamo „gdje se Zemlja olakšava tereta svojih najskrivenijih ćudi“. Vi se samo udobno smjestite i vežite pojaseve!  

Poslužila je ovoj drami poznata znanstvena fantastika za jedan koketan strelopis raspri, klopki i aluzija o koje se lako zaplete svačiji, nešto „budniji“, um. Šestoslika je to oštrih misli, lelujavih pretpostavki i poentirajućih zakucavanja – u onkraj zbilje, eksperimenta i slutnje do samog ruba mogućeg iskustva. Prikradatelj nas vuče paradigmatski duboko u procijep paradoksa gdje u preklapanju caruje iracionalno i racionalno, izmišljeno i promišljeno, sastavljeno i rastavljeno – u suprotnosti bez kojih se, valjda, ne može niti postojati. Znanost, umjetnost i transcendentalnost na jednom zanimljivom „nadzemaljskom“ putovanju u najskrovitije, u zabranjeno i nedokučivo. Tamo negdje gdje Vam sine i ono slavno Einsteinovo pitanje “mijenja li se svemir ako ga promatra miš!? (Nenad Glavan, redatelj)

5. 12. 2019.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble