Urban Cult
Kazalište
marketing

Premijera predstave Prikradatelj u Teatru &TD

Najavljujemo posebnu delikatesu Teatra &TD - premijeru multimedijalne predstave Prikradatelj u režiji Nenada Glavana, po tekstu Giannia Fortea (Ricci/Forte), a prema motivima ruskog SF romana Piknik onkraj puta braće Arkadija i Borisa Strugackog, koja će se održati u Velikoj dvorani &TD-a, 6. prosinca u 20.00. Ulaz s pozivnicom.
Repriza je na rasporedu 7. prosinca u 20:00. 
Probran cast visokog naboja, glumci Domagoj Janković, Robert Španić i Toma Medevešek, na jednoj vrtešci audio-vizualnih vragolija lansirat će Vas u orbitu Zabranjene zone, tamo „gdje se Zemlja olakšava tereta svojih najskrivenijih ćudi“. Vi se samo udobno smjestite i vežite pojaseve!  

Poslužila je ovoj drami poznata znanstvena fantastika za jedan koketan strelopis raspri, klopki i aluzija o koje se lako zaplete svačiji, nešto „budniji“, um. Šestoslika je to oštrih misli, lelujavih pretpostavki i poentirajućih zakucavanja – u onkraj zbilje, eksperimenta i slutnje do samog ruba mogućeg iskustva. Prikradatelj nas vuče paradigmatski duboko u procijep paradoksa gdje u preklapanju caruje iracionalno i racionalno, izmišljeno i promišljeno, sastavljeno i rastavljeno – u suprotnosti bez kojih se, valjda, ne može niti postojati. Znanost, umjetnost i transcendentalnost na jednom zanimljivom „nadzemaljskom“ putovanju u najskrovitije, u zabranjeno i nedokučivo. Tamo negdje gdje Vam sine i ono slavno Einsteinovo pitanje “mijenja li se svemir ako ga promatra miš!? (Nenad Glavan, redatelj)  

REŽIJA: Nenad Glavan 
DRAMATURG: Gianni Forte 
SCENA: Nenad Glavan i Ana Vračarić 
VIDEO I ZVUČNO OBLIKOVANJE: Dejan Gotić 
KOSTIMI: Laura Špoljar 
IZBOR GLAZBE: Ana Vračarić 
OBLIKOVANJE SVJETLA: Tomislav Maglečić   
VJ, PRIJENOS I KAMERA: Martin Šatović, Luka Dubroja, Mirsad Mahmatović  
DIZAJN PLAKATA: Luka Maji Predragović 
FOTOGRAF PREDSTAVE: Luka Dubroja   
ULOGE: PROFESOR: Domagoj Janković 
PISAC: Robert Španić 
STALKER: Toma Medvešek   

*Ulaznice se po cijeni od 50 kuna mogu kupiti na blagajni Teatra &TD od 11:00 do 13:00 te dva sata prije početka predstave, online putem Ulaznice.hr te na njihovim prodajnim mjestima. Studenti i umirovljenici popust od 50% mogu ostvariti isključivo na blagajni kazališta.


Foto: Luka Dubroja

(Urban Cult)
2. 12. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble