Urban Cult
Glazba
marketing

Kandžija ima novi album - poslušajte "Plafon"

U prvih 24 sata od objave "Plafon" je postao najstreamaniji album u državi!
Četiri godine nakon posljednjeg albuma objavljenog s bendom, Kandžija nam donosi novi album Plafon” objavljen za vlastiti label Zlatne Žbice. S obzirom da su se Gole Žene dodatno ogolile smanjivanjem broja članova, bend je odlučio ogoliti i samo ime, pa su tako žene izostale iz naslova, ali ne brinite - one su tu i bit će uvijek uz vas.  Na “Plafonu” se našlo 13 pjesama, uključujući hit singove “Magična butra”, “Seljak” i “Državna sisa”.  Od početnog ulaska benda u studio pa do finalnog dosezanja plafona, kroz produkciju je album dobivao i digitalni zvuk te se tako “Plafon” približio modernim trendovima. Kandžija ovoga puta iz svojih ruku nije ispuštao niti jednu fazu stvaranja albuma - od tekstova, glazbe, izvršne produkcije, aranžmana pa sve do režije videospotova.

Uz Kandžiju, čvrstu osnovu “Plafona” i dalje čine Gole žene - Matej Huljev (jedan od najboljih i najraznovrsnijih gitarista u Hrvatskoj) koji je uz Kandžiju radio na većini pjesama, Tomislav Došen znan kao Toxara koji je zakucao par vrhunskih beatova na albumu, Filip Mesarić na bubnju i Goran Pavlović na bassu. Uz njih tu je i Luka Tralić Shot, zadužen za produkciju albuma, a koji je i sam odsvirao par dionica te je zaslužan za to što se prepoznatljiva live energija Kandžije i benda čuje i na snimci tijekom cijelog trajanja albuma. 

Osim stalne postave, instrumentalni gosti su Davor Zanoški (Elemental) na klavijaturama, mlada Barbara Vlainić na violini te odličan mladi producent Denz. Omot i fotografije te sav vizualni dio vrhunski je odradio Demijan Bačić.

Album je dostupan na streaming platformama, a uskoro stiže i fizičko izdanje. 

Popis pjesama:
1. Bambus i kavijar
2. Državna sisa
3. Magična butra
4. Bajkerica
5. Seljak
6. Moć
7. Nemoguće
8. Kičma
9. Rokatiki
10. Previše
11. Turbo kvart
12. Zamp
13. Ne brini se ništa


(Zrinka Kunić)

30. 11. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble