Urban Cult
Kazalište
marketing

UPGRADE – plesna predstava koreograinje Vesne Mimice u Zagrebačkom plesnom centru

Plesna predstava UPGRADE koreograinje Vesne Mimice bi će izvedena pretpremijerno i premijerno 26. i 27. studenog u Zagrebačkom plesnom centru s početkom u 20 sati. 
Plesači dnevno provedu 90 minuta na treningu na kojem uglavnom ponavljaju jedne te iste vježbe. Svaki ih dan usavršavaju pa ako pomnožite 90 minuta sa 5 dana u tjednu to je 450 sa rada na poboljšanju tehnike plesa. U godini dana to je 5 400 sa svladavanja tehnike. Ako je prosječan vijek plesača 15 godina to je 81 000 sa rada na plesnoj tehnici. 

Kada postajemo još bolji i kada smo unaprijedili svoju tehniku.? Dolaskom novih tehnika? Dolaskom konkurencije ili možda zrelošću razmišljanja? Je li nakon 15 godina naša izvedba savršena ili smo već ostarjeli i ne možemo učini ništa da upgradamo – unaprijedimo svoju izvedbu. Osim same izvedbe.Posveli smo se izvedbi. 5 plesača potpuno različih i jedan glumac koji se, kako kaže njegova mentorica, dobro kreće i jedna koreograinja otvorena sugesjama, stvaraju iluziju kontrolirane, smislene , tehnički određene predstave. A možda i ne… zapravo ne znamo. Promatrat ćemo promjene iz predstave u predstavu.


Program je izveden uz potporu Ministarstva kulture i Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba. Zahvaljujemo kolegama iz fonoteke HTV-a i lektorici Dubravki Čorak na pomoći te nezamjenjivom Siniši Tvoriću na glazbi. 

Zahvaljujemo ZPC-u na razumijevanju dezorganizacije našeg projekta.
Plesači: Branko Banković (SSP), Lara Frgačić, Sanja Hrgeć (VEM), Nastasja Štefanić, Krisjan Petelin (glumački odsjek ADU-a), Linda Tarnovski (plesni odsjek ADU-a) 

Pokret: svi pomalo 
Koreografija: Vesna Mimica 
Grafičko oblikovanje: Robert Šmec 
Oblikovanje svjetla: Marino Frankola 
Kosmografija: Ivana Bakal 
Fotografija: Renato Branđolica


(Martina Marin)

25. 11. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble