Urban Cult
Cool tura
marketing

Počela pretprodaja ulaznica za nadolazeći Disneyev hit - 'SNJEŽNO KRALJEVSTVO 2'!

Nastavak Snježnog kraljevstva munjevitom se brzinom približava našim kinima – već kroz koji tjedan svi će mališani moći zaviriti u dobro poznato kraljevstvo Arendelle kao i otkriti nove avanture princeze Ane i kraljice Elze! Snježno kraljevstvo 2 u kina stiže 21. studenoga u sinkroniziranoj verziji i distribuciji 2i Filma.
Započela je pretprodaja ulaznica - ulaznice za pretpremijernu projekciju 20. studenoga možete osigurati i nabaviti na svim prodajnim mjestima i online u multipleks kinima CineStar i Cineplexx.   

Nastavak Snježnog kraljevstva ponovno će režirati dvojac Chris Buck i Jennifer Lee. Animirani film Snježno kraljevstvo ekranizirana je adaptacija bajke Snježna kraljica Hansa Christiana Andersena, o neustrašivoj skandinavskoj princezi Anni koja uz pomoć kršnog gorštaka Kristoffa, njegova vjernog soba Svena i naivnog snjegovića Olafa, kreće na opasno putovanje i potragu za svojom sestrom, kraljicom Elsom, čije su ledene moći zatočile njihovo kraljevstvo u vječnu zimu. 

Zašto je Elsa rođena s čarobnim moćima? Odgovor na ovo pitanje progoni junakinju i prijeti njezinom kraljevstvu. Zajedno sa sestrom Annom, Kristofom, Olafom i Svenom, ona kreće na opasno, ali nezamislivo putovanje u nepoznato, u začarane šume i tamna mora iza kraljevstva Arendelle. U prvom nastavku Snježnog kraljevstva, Elsa je strahovala da su njene moći prejake za ovaj svijet. U novom nastavku filma, ona živi u nadi da moraju biti dovoljne.  

„Ako je film 'Snježno kraljevstvo' završio s idejom 'živjeli su sretno zauvijek', onda nastavak filma predstavlja dan poslije te sreće,“ kaže redateljica Jennifer Lee. „Život vam prepriječi put. Baca vam neočekivane kuglice. Dakle, ovdje je riječ o učenju kako pronaći vlastito mjesto u svijetu, činiti ono što je dobro, sve one odrasle stvari koje morate činiti. Još uvijek ima zabave i humora, ali ovo je duboko emotivna priča o otkrivanju tko bismo mi zapravo trebali biti,“ zaključuje Lee. 


(Ivana Sansević)

8. 11. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble