Urban Cult
Film
marketing

Otvorene su prijave za 30. izdanje Svjetskog festivala animiranog filma - Animafesta Zagreb 2020!

Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb poziva vas da prijavite svoj film na 30. izdanje Festivala, koje će se održati od 8. do 13. lipnja 2020. u Zagrebu.
Prijaviti se mogu svi kratki i dugi animirani filmovi te VR projekti završeni nakon 1. siječnja 2019. putem online obrasca.

Kratkometražni filmovi (maksimalnog trajanja 40 minuta) mogu se prijaviti za jednu od sljedećih natjecateljskih kategorija:
  • Natjecanje kratkometražnog filma
  • Natjecanje studentskog filma – filmovi producirani u obrazovnim institucijama, bez obzira na stadij studija
  • Natjecanje filmova za djecu
  • Natjecanje hrvatskog filma – filmovi hrvatskih redatelja i/ili filmovi kojima je bar jedna od zemalja produkcije Hrvatska

Dugometražni filmovi (minimalnog trajanja 40 minuta) mogu se prijaviti za sljedeću natjecateljsku kategoriju:
  • Natjecanje dugometražnog filma

VR/360/interaktivni projekti mogu se prijaviti za sljedeću kategoriju:
  • Natjecanje VR animacije - projekti koji uključuju animaciju kao glavni medij, napravljeni za sustave Oculus Rift, HTC Vive ili Samsung Gear VR
Filmovi se natječu za priznanja i nagrade koje dodjeljuju međunarodni žiriji. Naknade za prijavu nema. Rok za prijavu kratkometražnih filmova u svim kategorijama je 1. veljače 2020.

Rok za prijavu dugometražnih filmova i VR projekata je 15. ožujka 2020. Za sve detalje o prijavama provjerite Pravilnik, a za dodatna pitanja kontaktirajte na entries@animafest.hr.


(Urban Cult)
5. 11. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble