Urban Cult
Kazalište
marketing

Predstave u studenom 2019.

Centar za kulturu Trešnjevka donosi zanimljiv kazališni program u studenom, a više o predstavama koje ćete moći pogledati, pročitajte u nastavku.
5.11.2019. u 20 sati
16.11.2019. u 20 sati - NOĆ KAZALIŠTA


Oprostite, malo nam je neugodno  | DKD Pentravci I ulaznice: 40 i 30 kuna (5.11.) ; besplatne ulaznice (16.11.) | Trajanje: 90 minuta Pentravci svojih 30 godina djelovanja proslavili su komedijom Vjekoslava Dominija „Oprostite, malo nam je neugodno“. Dvije obitelji, dugogodišnji prijatelji, nemaju djece jer su Anita Tukan i Cvjetko Virga, kako je medicinski utvrđeno, neplodni. Obitelji sklope pismeni sporazum da plodni dio njihovih obitelji Juraj Tukan i Višnja Virga donesu na svijet dvoje djece, za svaku obitelj po jedno. Da stvari nisu jednostavne kako se u početku činilo pokazat će se u raspletu ove komedije.

Više o predstavi i DKD Pentravcihttp://pentravci.com/2017/
07.11. 2019. u 20 sati

Bankrot | Dramska udruga KAJ, Zabok | ulaznice: 30 kuna | Trajanje: 70 minuta
  
Dramska udruga Kaj sutra gostuje u CeKaTe-u s komedijom Bankrot. Predstava autorice i režiserke Đurđice Seleš komedija je o ljubavi dvoje mladih različitih staleža, te priča o njihovoj borbi da ostanu zajedno. Milica je kći mjesnog bogataša, zaljubljena u susjeda Iveka. Na putu njihovoj sreći stoji spoznaja da je Ivek odviše siromašan da postane njezin muž. Njezini roditelji, umišljeni seoski bogataši, ne prezaju ni pred čim kako bi njihovu vezu spriječili, no sudbina se grubo našali s njima i sami se ulove u mrežu svoje pohlepe.
22.11.2019. u 20 sati 
Šetači pasa | Kazališna družina Tragači | ulaznice: 50 i 30 kuna    

Tragači su uvijek u traganju za nekim novim pričama, uvijek o običnim ljudima u kojima možemo prepoznati naše prijatelje, susjede, obitelj ili same sebe. Ovaj put su u predstavi zabilježili crtice iz života onih koje svi svakodnevno susrećemo – šetača pasa. U parku nekog grada, možda baš u Parku Stara Trešnjevka ispred Centra za kulturu Trešnjevka, susrećemo troje potpuno različitih ljudi. Lana (Petra Dugandžić) je ekonomistica koja ima svoju malu tvrtku. Petar (Matko Knešaurek) je programer sa stabilnim poslom. Astrid (Josipa Oršolić) je tek diplomirana prevoditeljica. Povezuju ih jedna belgijska ovčarka i dva mješanca – njihovi psi koje izvode u šetnju. Kroz redovite susrete u parku, likovi postepeno razotkrivaju svoje nade i čežnje, strahove i borbe, te pred publikom otkrivaju svoje životne priče. Sve je, naravno, začinjeno dozom humora i veselja koje im donose njihovi najdraži četveronožni prijatelji.

Kupite ulaznice online:
http://www.ulaznice.hr/web/event/85/39

Više o predstavi i kazalištu Tragačihttps://www.tragaci.hr/
26.11.2019. u 20 sati

Luđak i opatica I HNK Varaždin I besplatne ulaznice I Trajanje: 90 minuta 

Tekst Stanislawa Ignacyja Witkiewicza, poljskog dramskoga pisca na scenu je postavio Jasmin Novljaković, a ludog pjesnika u njoj igra odlični Marinko Prga. Ludi pjesnik u ovoj predstavi svojom poezijom zavodi opaticu koju igra Elizabeta Brodić. Družite se s Witkacyjem u CeKaTe-u! 
 
Više o predstavi: https://www.hnkvz.hr/predstave/ludak-i-opatica/
Ulaznice možete kupiti u sobi marketinga radnim danom
od 9 do 12 i od 16 do 20 sati ili sat vremena prije predstave na blagajni.

Besplatne ulaznice se podižu na dan predstave na blagajni od 19 sati.


(Urban Cult)
4. 11. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble