Urban Cult
Glazba
marketing

Nered i Stoka zajedno u Vintage industrialu

Godinu dana od spektakularnog povratničkog koncerta u Domu sportova, neuništivi tandem Nered i Stoka ponovno se zajedno penju na zagrebačku pozornicu – u četvrtak, 5. prosinca u Vintage Industrialu isporučit će još jednu opaku lekciju stare škole rapa. 
Marko Lasić (Nered) i Marin Ivanović (Stoka) sa zajedničkim radom započeli su krajem devedesetih pod utjecajem scene koja se okupljala oko kultne radijske emisije Blackout. U rekordnom roku od dva tjedna snimili su antologijski album „Spremni za rat“ (1999.), i danas smatran referentnom točkom kontroverznog hardcore hip hopa ovih prostora.

  Nered i Stoka – „Puši moje sranje“  

Baš kao i u slučaju s Tram 11, veliki reunion Nereda i Stoke dočekan je raširenih ruku ne samo od strane starih fanova, već i novih generacija koje u današnje doba vladavine trapa pokazuju ogroman interes i za ove bitne povijesne trenutke stvaranja hrvatskog hip hopa. Jezikom ulice ispričane priče o odrastanju u kvartu i danas zvuče moćno kao i prije 20 godina, a energija kojom pršte na nastupima uživo još više potvrđuje koliko su Nered i Stoka s pravom dosegli razinu rap institucije. Na koncertu će u ulozi supporta nastupiti Mr. Spinoza. Mladi našički reper nedavno je izbacio novi singl „Hood Kruz“ čiji beat potpisuje Koolade. 

  Mr. Spinoza – „Hood Kruz“ 

  Ulaznice
U pretprodaji 70 kn, na dan koncerta 90 kn. 

Pretprodajna mjesta: 
  •  Vintage Industrial / GRIF (Savska 160) 

  •  Dirty Old Shop (Tratinska 18) Foto: Filip Bušić

(Iva Zrnčić) 
23. 10. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble