Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Zelena Močvara: jedan dan, tri srednje škole, šest glazbenih izričaja i 1 000 ideja za održivi razvoj!

Zelena akcija i Klub Močvara u subotu 19. listopada organiziraju cjelodnevno druženje s učenicima i profesorima iz Klasične gimnazije Zagreb, Škole primijenjene umjetnosti i dizajna te Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok. 
Škole su to koje sudjeluju u projektu „Škole održivosti – obrazovanjem do aktivnog građanstva i društvene jednakosti” te će u iduće dvije godine učenike educirati o održivome razvoju. Program započinje internim upoznavanjem i razmjenom ideja među učenicima nakon kojeg slijedi projekcija filma „Koga je briga?”. 

Film je otvoren za javnost, a prikazat će nam pregršt poduzetničkih ideja koja donose pozitivna rješenja za lokalnu zajednicu i ne služe isključivo stvaranju profita. U sklopu programa moći će se vidjeti i izložba radova učenika triju srednjih škola koja će biti otvorena do početka glazbenog programa. 

Glazbeni se program sastoji od koncerata Kandžije i Golih Žena, Them Moose Rush, Cassia Tribea i Two by Two  nakon kojih je za afterparty zadužen Neügodna Kollektiv. Cilj projekta jest poticati mlade da postanu aktivniji građani te da odlučuju i zahtijevaju održivost i pravednost u svim aspektima društva, ekonomije i okoliša. 

Uz međusobnu pomoć te pomoć svojih profesora i mentora, Zelene akcije i Kluba Močvare učenici će i samostalno razvijati vlastite ideje, kritički i kreativno promišljati i djelovati za održivije društvo. Ulaz na događaj je besplatan, a program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.     

Satnica
14:30 - 16:00 Obrazovanjem do škola održivosti (interni program za učenike)  
16:15 - 17:45 Film „Koga je briga?” 
18:00 - 20:00 Izložba radova učenika triju škola 
20:00 Koncerti: Two By Two, Cassia, Them Moose Rush, Kandžija i Gole Žene + afterparty by Neügodna Kollektiv


(Arianna Hubak)

18. 10. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble