Urban Cult
Glazba
marketing

Ludo dobar glazbeni program 28. zagrebačkog maratona

Šest tisuća trkača na ulicama sjajan je prizor, a još je atraktivniji uz brojnu publiku koja navija i zabavlja se. Sport i glazba oduvijek su išli zajedno, a upravo 28. Zagrebački maraton donijet će ovim spojem i dosad najzabavniji popratni program.   
Svojom prštavom energijom koja osvaja, odličan uvod u maraton napravit će u subotu, 12. listopada na Trgu bana Jelačića ansambl Meštrović & Expresto. Ansambl je utemeljio skladatelj i pijanist Matej Meštrović, koji uz pijanisticu Kristinu Bjelopavlović Cesar i udaraljkaša Bornu Šercara već “maratonski” posljednjih deset godina na furioznim nastupima diljem svijeta izvodi autorske skladbe te obrade poznatih klasičnih djela.   

“Svaki koncert za naš trio je poput još jednog prolaska kroz cilj. Biti vrhunski muzičar zapravo znači trčati maraton čitav život. Upravo iz tog razloga neizmjerno se veselimo koncertu i Zagrebačkom maratonu”, najavio je Matej Meštrović spektakl na Trgu.   

No, cijeli će vikend donijeti pregršt sjajne glazbe uz poznate DJ-e koji će nastupiti u nesvakidašnjim izdanjima. U subotu, također na Trgu bana Jelačića sa svojom odličnom glazbenom selekcijom nastupit će DJ Frajman, jedan od veterana zagrebačke plesne scene. Zabavu će u nedjelju ujutro već prije početka maratona nastaviti Felver, također jedan od najdugovječnijih zagrebačkih DJ-a te organizator odličnih partija plesne glazbe.   
Zabave neće nedostajati ni na punktovima duž rute maratona. Na Kvaternikovom trgu nastupit će Ilija Rudman i Antonio Zuza, dvojac iz međunarodno uglednog Imogen Recordingsa, a na okretištu Dubrava također uigrani dvojac Nick i Pepi iz Adriatic Coastinga. Svoje će glazbeno–tekuće navijačke punktove imati i partner Ožujsko, i to u Pivani u Ilici te u Staroj Vlaškoj kod spomenika Šenoi.   

Maratoni su atraktivni događaji koji u svim velikim gradovima na ulice izmame mnoštvo gledatelja i navijača. Svi koji se ne odluče trčati na Zagrebačkom maratonu imat će prilike uživati također u sjajnoj tjelesnoj aktivnosti – plesu.     

 Više informacija na: https://www.facebook.com/zagreb.marathon   

  Subota 12. 10. 
Trg bana Josipa Jelačića
11.00 – 14.00 i 17.00 – 20.00 Frajman 
 20.00 – 21.00 Ansambl Meštrović & Expresto   

  Nedjelja, 13. 10.   
 Trg bana Jelačića 
 8.30 – 14.30 Felver     Kvaternikov trg 
 9.00 – 14.00 Ilija Rudman i Antonio Zuza   

 okretište Dubrava 
 9.00 – 14.00 Nick i Pepi

(Robin Antolović)
10. 10. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble