Urban Cult
Glazba
marketing

Počinje Tjedan suvremenog korejskog filma u Art-kinu!

Svečano otvorenje Tjedna suvremenog korejskog filma u srijedu, 9. listopada u 19 sati donosi film Tunel (2016.), napetu dramu o akciji spašavanja čovjeka zarobljenog u urušenom tunelu. Ulaz na svečano otvorenje je slobodan za sve posjetitelje, a prije projekcije filma održava se prigodno druženje u atriju Art-kina.
Ciklus korejskog filma već tradicionalno u Art-kino donosi recentna ostvarenja južnokorejske kinematografije. Ovogodišnje izdanje održat će se od 9. do 13. listopada, u suradnji s Veleposlanstvom Republike Koreje u Republici Hrvatskoj. Svečano otvorenje ciklusa u srijedu, 9. listopada u 19 sati donosi film Tunel (2016.), napetu dramu o akciji spašavanja čovjeka zarobljenog u urušenom tunelu. 

Ulaz na svečano otvorenje je slobodan, a prije projekcije filma održava se prigodno druženje u atriju Art-kina.   

Idućeg dana, 10. listopada u 20 sati, slijedi uzbudljiva povijesna drama Čitač lica (2013.) o muškarcu kojega sposobnost da sjajno čita ljude na temelju njihovog lica uvuče u korejske dvorske intrige. Obiteljska drama o klasnim razlikama i međuvršnjačkom nasilju u suvremenoj Koreji – Naš svijet (2016.) – 11. listopada u 20 sati donosi priču o usamljenoj i odbačenoj djevojčici koja tijekom ljeta konačno pronalazi novu prijateljicu, no povratak u školu donosi nove izazove.   U filmu Ljepota dolazi iznutra (2015.) djevojka se zaljubljuje u muškarca čije tijelo svakog dana magično mijenja dob, spol i nacionalnost. 

Ova korejska romantična komedija na programu je u subotu, 12. listopada u 20 sati. Ciklus zatvara film Majka, napeta kriminalistička drama o majci u potrazi za pravim ubojicom koji je smjestio ubojstvo njezinom sinu. Riječ je o jednom od najboljih ostvarenja korejske kinematografije u posljednjih dvadeset godina, a na programu Art-kina zakazan je za nedjelju, 13. listopada u 20 sati.    

Ulaznice se mogu rezervirati putem e-pošte (ulaznice@art-kino.org), a kupiti na blagajni Art-kina svakoga dana od 16:00 do 20:30 sati ili na internetskoj stranici ulaznice.hr. Ulaz na svečano otvorenje uz film Tunel je slobodan.  

Više potražiti na https://www.art-kino.org


(Marta Ban)
8. 10. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble