Urban Cult
Kazalište
marketing

VIII. BOBIJEVI DANI SMIJEHA - festival komedija

Bliže nam se VIII. Bobijevi dani smijeha – festival komedija, posvećeni velikom histrionu i našem dragom prijatelju Josipu Bobiju Marottiju. 
U listopadu vas u Histrionskom domu očekuje pregršt različitih komedija gostujućih kazališta i sigurni smo da će svatko pronaći nešto po svom ukusu. VIII Bobijevi dani smijeha počinju 17. listopada i traju do 30. listopada, a moći ćete pogledati čak petnaest različitih komedija.  Na ovogodišnjem festivalu komedija gostovat će predstave iz Beograda, Karlovca, Požege, Zadra, Vinkovaca, Malog Lošinja, kao i iz brojnih zagrebačkih kazališta.   

Sve predstave se održavaju u 20h u Histrionskom domu (Ilica 90), osim predstava Malograđani - GDK Gavella i Zaljubljeni Shakespeare - ZGK Komedija koje će se održati u matičnim kazalištima.    

VIII. Bobijeve dane smijeha otvorit ćemo 17. listopada našom novom predstavom FINE STRINE S OPATOVINE Nine Škrabea, koju smo premijerno izveli u srpnju na Ljetnoj pozornici Opatovina, a Festival ćemo zatvoriti u srijedu 30. listopada svečanom dodjelom nagrada VIII. Bobijevih dana smijeha i istom predstavom.   (Elizabeta Vrbančić)
3. 10. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble