Urban Cult
Film
marketing

Postani dio filma Ideš?Idem! i osvani na kino platnu uz najveće YouTube zvijezde regije!

U kino dvorane 5. prosinca stiže nekonvencionalan projekt kao pravo  osvježenje na domaćoj filmskoj sceni – po prvi puta na filmu okupljeni su najpoznatiji influenceri i YouTuberi iz regije: Veronika Rosandić, Kaja Kočevar "Kaya Solo", Vid Juračić, Fran Lauš, Bogdan Ilić "Baka Prase", Nika Ilčić, Amel Družanović Meca Cazin, Nenad Krstić Tony TCTN i mnogi drugi! 
A uz malo kreativnosti i domišljatosti, svatko od vas ima šansu da im se pridruži na filmskom platnu i postane dio filma IDEŠ?IDEM! Ako želite glumiti uz svoje YouTube idole i osvojiti ulogu u filmu IDEŠ? IDEM!, možete to učiniti sudjelovanjem u nagradnom natječaju. 

Za sudjelovanje je potrebno snimiti kratki video zapis u kojem se spremate za tulum, objaviti snimku na vlastitom Instagram profilu koji za vrijeme trajanja natječaja mora biti otključan, i obvezno je popratiti hashtagom #idesidem. 

Najkreativniji video zapisi postat će dio filma, a njihovi autori bit će nagrađeni zvjezdanim tretmanom na svečanoj premijeri filma Ideš? Idem!. Dobitnici će imati priliku upoznati svoje YouTube idole i družiti se s njima. Uz zvjezdani tretman, osvojit će i ekskluzivne nagrade iz filma. 

Nagradni natječaj traje od 25. rujna do 9. listopada. Objava dobitnika bit će 11. listopada na Instagram stranici filma (https://www.instagram.com/idesidem/ ), kao i na Facebook stranici produkcije Kinoteka (https://www.facebook.com/kinotekaproductions/). 

Poveznica za pravila nagradnog natječaja nalazi se ovdje: http://bit.ly/idesidem_pravila

O FILMU 
Film je nastao u produkciji Kinoteke, a donosi nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba do Istanbula u izvedbi najutjecajnijih influencera regije, u kojem svatko od njih predstavlja samog sebe! Iako film funkcionira kao fikcija, jedinstvena je to prilika za približavanje mladim zvijezdama koje su zaposjele virtualni prostor i vješto iskoristile zadanosti digitalnog doba kako bi od svojeg imena izgradile brend. Spomenuta ekipa kreće na spontano putovanje na kojem će ih zadesiti neočekivani događaji, obrati i raspleti, kroz koje će otkriti nove spoznaje, obnoviti stare ljubavi, ali i započeti nove, a sve s konačnim ciljem da putovanje završe na velikom gamerskom okršaju u Istanbulu. Kako tko od njih funkcionira u zadanim uvjetima i koliko se virtualna slika koju predstavljaju svojim obožavateljima razlikuje od njih samih, tj. lika kojeg utjelovljuju, publika će moći provjeriti već od ove jeseni u svim kinima.  

Ideš? Idem! dugometražni je prvijenac Ljube Zdjelarevića, scenarij potpisuje Nikolina Bogdanović, produkciju Kinoteka, a producenti filma su Barbara Jukopila i Ljubo Zdjelarević. Direktor fotografije je Raul Brzić, a montažu potpisuje Ana Marija Sremec. Distributer filma je 2i Film. 


(Ivana Sansević) 
1. 10. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble