Urban Cult
Glazba
marketing

Koncert Saše Lozara u klubu Sax!

Sašine koncerte u Saxu publika voli! Uz uvijek atraktivne goste, raspleše se uz hitove "Tajno", "Da" i "365", ali i ponovno zaljubi uz "Nemoćan pred njom" i "Za nas dvoje". Ovaj glazbenik osebujnog talenta i toplog vokala održat će koncert u kultnom zagrebačkom klubu u subotu, 26. listopada.
Nakon što je početkom godine Saša Lozar održao koncert za pamćenje u društvu vrhunskih glazbenika i gostiju poput Igora Geržine, Predraga Martinjaka, Ante Pecotića i Baby Dooksa, ovaj put nastavlja plesnim korakom dalje.

Pripremaju se nova glazbena iznenađenja i zabavne točke, koje će za sada ostati u tajnosti. Uz dobru svirku, te izvrsne glazbenike: Mario Klarić (bubanj), Nino Krznar (bas gitara), Filip Gjud (klavijature), Marko Turkalj (gitara) i Ines Nožica (prateći vokal), publika će imati priliku premijerno uživati kako u originalnoj tako i acoustic verziji ovogodišnjeg hita *Budi*. 

Ulaznice su u pretprodaji na blagajni kluba Sax! po cijeni od 60 kn, a na dan koncerta cijena će im biti 80 kuna. Ulaznice se mogu kupiti za vrijeme radnog vremena kluba.

(Andrea Vrban Geržina)
26. 9. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble