Urban Cult
Književnost
marketing

Četrnaesta godina pisnja u CeKaPe-u počinje!

CeKaPe Zagreb poziva sve one koji imaju rukopis u ladici, pišu, ali ne znaju kako strukturirati tekst ili su početnici bez i jedne napisane riječi da se bez straha i oklijevanja  prijave na jednu od četrnaest radionica. 
Voditelji su sjajni pisci, književni teoretičari, dramaturzi, copywriteri, kritičari, odlični pedagozi i svakom polazniku prilaze s puno strpljenja i poštovanja prema tekstu, uvažavajući njegovu poetiku i spisateljski glas. Miroslav Mićanović, Zoran Ferić, Tomislav Zajec, Goran Ferčec, Jagna Pogačnik, Tomica Šćavina, Aida Bagić, samo su neka od imena koja već trinaest godina privlače nove generacije pisaca.

Polaznicima se također pruža mogućnost objavljivanja vlastite knjige, što predstavlja dodatnu motivaciju za pisanje i rad na tekstu.

Radionice se održavaju u grupama od 7 do 11 polaznika u 10 ili 15 termina s fondom od 30 školskih sati (osim radionice proze koja traje 60 školskih sati). Radi se u kreativnoj i prijateljskoj atmosferi, pisanja, komentiranja napisanog, briše se i uređuje, te se preko motivacijskih vježbi pisanja stvaraju nova djela. 

Radionice: proza, poezija, kratka priča, roman, scenarij za kratki film, drama, copywriting, pisanje kao terapijsko-meditativna praksa, pričoslovnica za osnovnoškolce, radionica za srednjoškolce, s one strane pisanja, stvaranje uvjerljivog lika, književna kritika, književno prevođenje, dramsko pismo strip klub, blog, storytelling.

Kontakt osoba: Aleksandra Vučković
Sva pitanja možete postaviti na info@cekape.com

(Urban Cult)
9. 9. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble