Urban Cult
Kazalište
marketing

Pop Up Drame od 10. do 15. rujna ponovno na zagrebačkim ulicama!

PopUp Drama, umjetnički projekt redateljice Anje Maksić Japundžić, u suradnji s dizajnericom enisom Pecotić i likovnom umjetnicom Tihanom Cizelj i ovog će se rujna održati na frekventnim zagrebačkim lokacijama! 
Ova urbana intervencija od 10. do 15. rujna poznate donjogradske lokacije pretvorit će u mjesta na kojima ćete moći doživjeti jedinstveno kazališno iskustvo.    U privitku Vam šaljemo priopćenje i fotografije, te Vas molimo za objavu putem Vašeg medija! 
 
Prošetajte se gradom i budite svjedokom pop up uprizorenja drama Gospoda Glembajevi Miroslava Krleže (Europski trg, izvedba u utorak 10. rujna u 18:00H) i Slučaj maturanta Wagnera Marijana Matkovića (Svačićev trg, scenografska instalacija od četvrtka, 12. rujna od 12:00H) te najzagrebačkijeg dječjeg romana Zvižduk s Bukovca Zvonimira Milčeca (Dežmanov prolaz, izvedba u petak, 13. rujna 18:00H). 

Dok će Glembajeve uprizoriti djeca, mladi zaljubljenici u kazališnu umjetnost, trgovca Špoljarića će u Zvižduku s Bukovca utjeloviti Josip Tešija.    

Nakon izvedbi, sve privremene scenografije ostaju na gradskim ulicama još 48 sati, a prolaznici i namjernici pozvani su da se u njima sami fotografiraju stvaraju vlastite pripovijesti.

(Urban Cult)
8. 9. 2019.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble