Urban Cult
Glazba
marketing

Scandinavia Night - Noć skandinavske glazbe

Za otvaranje nove sezone u OKC Palach, Udruga Ri Rock pozdravit će se od ljeta i osvježiti riječku metal scenu specijalnim partyjem hladnih zemalja.                                                                                                                                         
Tako će 14.09.2019. ugostiti poznati beogradski DJ trojac koji od 2007. puni klubove odabirom žestokih i tmurnih nota pod nazivom Scandinavia Night.

Večer će uvećati i gostovanje Hrvatskog kluba bradonja Viking Beard Club Croatia kroz nagradne igre i učlanjenje novih članova, a sve to u dočeku hladnijeg vremena i pozdravljanju tematike ledenih zemalja sjevera. 

Koncept "Scandinavia nighta" nastao je u Beogradu sada već davne 2007. kada su se trojica frendova skupili pod zastavom ljubavi prema metalu sa sjevera Europe. Nakon početne večeri "Scandinavia night" je postao bitan dio alernativne scene u Beogradu gdje se moglo čuti sve ono što je u klasičnim metal klubovima nemoguće za čuti. Uz mnoge uspone, padove i pauze, Night je preživio promjene DJeva, klubova, omladinskih centara i zajedno sa ljudima koji ga posjećuju je veći no ikada i jedan od rijetkih na učmaloj srpskoj sceni prepunoj cajki i šunda. 

Scandinavia Night opstaje i pruža malo drukčiji pogled na to kakav noćni život treba biti u dvomilijunskom gradu. Aca, Nemanja i Dušan prvi put će izaći iz okrilja svoga grada 14.09. i približiti nam što je trenutno aktualno u klupskoj underground sceni u Beogradu uz metal himne bendova sa sjevera:
Sentenced, Katatonia, Amorphis, Tiamat, Sabaton, Amon Amarth, Sonata Arctica, Moonspell, Soilwork, Poets of the Fall, Opeth, Dark Tranquillity, In Flames, Kamelot, Blind Guardian, Wintersun, Finntroll, Satyricon, Dimmu Borgir, Emperor, Bathory, Enslaved i mnogih drugih. 

Viking Beard Club Croatia osnovan je krajem 2017. godine kao Hrvatska podružnica „Drakkar“ međunarodnog kluba bradonja u želji da se ujedine brade svijeta. U manje od godinu dana klub je brojao više od 400 članova diljem svijeta te je Hrvatski Drakkar prvi organizirao druženje i upoznavanje članova. Međutim, zbog drugačijih vizija Hrvatski se Drakkar sredinom 2018. odvaja od ostatka kluba i pridodaje si naziv Berserker. Danas klub broji 30.-ak članova i redovito organizira druženja na državnoj i lokalnoj razini. Njihovo gostovanje upriličit će inicijacijom novih članova u klub gdje pozivaju sve bradonje da se na samom eventu prijave za članstvo u klubu.

Posjetitelje ove ledene večeri zagrijat će opasno dobre nagradne igre među kojima je i igra s vodkom pod nazivom Ruski Rulet, a prve posjetitelje na ulazu će dočekati članovi Viking Beard kluba sa specijalnom nagradnom igrom. Tako su posjetitelji u mogućnosti osvojiti neke od izuzetno bogatih nagrada:

 Ručno rađena vikinška ratna sjekira - poklon kapetana Viking Beard kluba 
 Ručno rađeni vikinški rog za piće - Poklon Viking beard kluba 
Majice Viking Beard Club & Scandinavia Night - poklon Viking Beard kluba 
Ulje i sapun za bradu - poklon Viking Beard kluba 
 Ulaznice za koncert benda Old Night & Asheraah poklon Distune Promotiona  
⊕ Majice Dark Circle Fest + ostali merch   


(Urban Cult)
7. 9. 2019.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble