Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Upisi u radionice Centra Knap

Nakon duge ljetne stanke Centar KNAP u ponedjeljak, 2. rujna, počinje s upisima i prijavama za novu sezonu 2019/2020.
Bogat program likovnog, glazbenog, dramskog i plesnog studija odlična je prilika za sve željne novih avantura i kreativnog razvoja. Također, i ova je sezona začinjena s nekoliko novih zanimljivih iznenađenja! Upisi traju od 2. do 15. rujna , a s programom se počinje 23. rujna.

Plesni studio Centra Knap kreće rasplesano dalje s programima za male i velike plesače, koji će moći izabrati između Ritmike i baleta, Studija za ples i pokret, Hip-hop-a i jazz mixa te Break dance-a. Za odrasle koji se žele okušati u novim plesnim i rekreativnim tehnikama, pripremiljene su radionice: Klasični balet , Body creation dance, Salsa Lady i Body and Mind (radionica za početnike i napredne vježbače).

Ne brinite, nisu zaboraviljeni ni najmlađi! Svoje prve plesne korake najmlađi polaznici mogu usvojiti kroz kreativnu plesnu igru na radionici Minići ili na engleskoj igraonici Dreamland, na kojoj uz spoj plesa, glazbe i igre maleni (3+) mogu naučiti svoje prve engleske riječi.

Nadalje, Likovni studio i ove godine širom otvara svoja vrata svim ljubiteljima raznih likovnih tehnika, poput crtanja i slikanja, kiparstva, keramike i Etno tradicijskog veza. Za školarce i one malo mlađe tu je zabavna, šarena i vesela likovna radionica

Oni koji se na kazališnoj sceni osjećaju kao kod kuće ili pak žele ovladati glumačkim tehnikama, svoju priliku pronaći će u ponudi dramskog studija. Niz radionica namijenjen je predškolcima, školarcima, srednjoškolcima, studentima i odraslima. Također, s radom nastavlja dramska radionica na engleskom i talijanskom jeziku za školarce. 

Za ljubitelje glazbe imamo novosti. Osim nove koncertne sezone, pripremiljena je odlična radionica gitare za početnike i nastavljače, ali i nove dječje radionice; Glazbaonica za najmlađe te radionica pjevanja za djecu i mlade - Glazba je kul. Za sve odrasle koji žele istražiti svoj glas ili se izraziti pjesmom tu je Alkemija glasa i novi Studio pjevanja. To nije sve, naime, svijet robotike i programiranja dolazi u Centar Knap. Školarci koje zanima kreiranje programa i spajanje računala s fizičkim svijetom imaju priliku usvojiti nova znanja na radionici Crobotika. 

Dok će se neki zabavljati programiranjem, drugi mališani mogu naučiti svoje prve latinoameričke ritmove na novoj radionici Salsa Kids. Također, ponovno će krenuti radionica Kako učiti, kako bi učenici viših razreda osnovne škole naučili bolje i jednostavnije savladati školsko gradivo.


U ovoj sezoni, kao i uvijek, nastavlja se i s besplatnim programima. Program Kreativna familija, niz putopisnih i ekoloških predavanja, zatim koncerata, izložbi i zabave očekuje vas i u ovoj sezoni.  Centar Knap prostor kreativnog izražavanja i stvaranja, stoga stručni voditelji radionica, bogati program i mogućnosti osmišljeni su kako bi svatko pronašao svoje mjesto i izrazio svoje mogućnosti. 
 
Sve informacije o radionicama ili programima mogu se saznati na www.knap.hr, tel: 01 23 03 122, e-mail centar@knap.hr ili u Centru KNAP (Ivanićgradska 41a), svakim radnim danom od 9 do 19h.


(Lucija Duda)
31. 8. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble