Urban Cult
Glazba
marketing

Engleska DJ zvijezda Example u petak na Bolu

Bliži se kraj još jedne sjajne sezone u 585 Clubu na Braču, a kako bi se posljednji tjedan posebno pamtio stižu još dva glazbena osvježenja. 
Program Beats 'N' Instruments sutra će zatvoriti talentirana Virgin Helena dok program Club MTV, nakon nastupa Borgora, Sigale i Sigme, u Hrvatsku za kraj dovodi Examplea! Riječ je o engleskoj glazbenoj zvijezdi koja će staviti zadnji pečat na uzbudljivu ljetnu party sezonu koju su obilježili tjedni vrhunske glazbene čarolije. Riječ je o posebnom glazbenom spektaklu koji se ne smije propustiti, a ulaznice se mogu osigurati putem sustava Ticketshop ili na blagajni kluba.   

Example je umjetničko ime iza kojeg se krije Elliot John Gleave, a riječ je o uspješnom engleskom producentu, pjevaču, reperu i autoru. U posljednjih petnaest godina, koliko djeluje na glazbenoj sceni, ostvario je zavidnu karijeru. Tri albuma koja su ušla na TOP 10 ljestvicu, deset TOP 10 singlova, mnogobrojni nastupi, uključujući turneje po arenama te festivale na kojima je bio headliner, u više od 60 zemalja svijeta.   

A brojni su i hitovi koji se radu slušaju na pravim ljetnim partyjima – Changed The Way You Kiss Me, Kickstarts i Stay Awake, singlovi su koje će Example predstaviti u petak i domaćoj publici u 585 Clubu, jednom od najljepših hrvatskih otvorenih klubova. Ovaj svestrani umjetnik najavio je da će sljedeći album sadržavati 12 singlova, koje će izdavati svaki mjesec. 

Bit će to 12 zasebnih singlova koji će zapravo predstavljati album preslikan na 12 mjeseci. Više ne marim za pravila koja nam nameće glazbena industrija – samo želim ponovno biti sretan, uživati i veseliti se glazbi i u stvaranju glazbe“, izjavio je Elliot Gleave.   

Svaki od njegovih 6 albuma dokumentiraju različite životne faze kroz koje je prolazio, a ni njegov posljednji projekt imena Bangers and Ballads nije iznimka. Glazba je protkana osjećajima prema supruzi, poznatom super modelu Erin McNaught, te dvojici sinova, ali tu su i singlovi Show Me How To Love i Back For More koji itekako pokazuju da party za Examplea još nije gotov.    

Danas se zatvara vrlo uspješni koncept Beats 'N' Instruments. Kombinacija house glazbe s instrumentima uživo bili su odličan recept za vruće bolske ljetne noći, a posljednja na popisu sjajnih glazbenika koja će obilježiti ovaj program je Virgin Helena

Poznata je po svom maštovitom glazbenom rukopisu, a glazbom priča priču, stvarajući i odražavajući svu paletu raspoloženja. Njezini setovi su hipnotički i snažni, dok je njezin glazbeni ukus uvijek bio svestran, od deep i seksi jazzy housa do oštrih techno ritmova i break beata.   

Više informacija o 585 Clubu može se pronaći na službenoj internetskoj stranici kluba, Facebook stranici, Instagram profilu te Youtube kanalu

Ulaznice za sve programe i gostovanja mogu se osigurati putem sustava Ticketshop, kao i na blagajni kluba.


Foto: promo

(Ivana Čabraja)
29. 9. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble