Urban Cult
Kazalište
marketing

Dramsko-akcijsko istraživanje mobbinga na radnome mjestu

Žrtva ste mobbinga? Svjedočili ste zlostavljanju na radnome mjestu?
Sami zlostavljate nekoga na poslu? Istražujete ili studirate ovu temu?
Centar za kulturu Trešnjevka je pokrenuo istraživanje o mobbingu na radnome mjestu. 

Koristeći dramsko-akcijski model istraživanja, ovaj istraživačko-umjetnički projekt će istražiti posljedice zlostavljanja na radnom mjestu (mobbing) i predložiti konkretna rješenja za ovaj gorući društveni problem – uz poticanje uključenja građana (i žrtava) u umjetničko-kulturne aktivnosti i prezentaciju njihovih rješenja za mobbing u javnom nastupu i diskusiji s publikom, čime ovaj projekt potiče javnu diskusiju. 

Sudionici će tijekom radionica istraživati odnos mobbinga, žrtve, mobera i promatrača, odnosno, istražiti će i utjeloviti stigmu i tijela mobbinga u svojim pokretima i gestama.

Istraživanje počinje anonimnom online anketom u sklopu koje se možete prijaviti za sudjelovanje na edukativnoj dramsko-akcijskoj radionici (DAR). Prijave su otvorene do 30. rujna 2019. godine. 

Tijekom DAR radionice, koja će održavati u Domu kulture Prečko (Prečko 2a), utorkom od 18.30 do 20 sati od 1. listopada do 26. studenog 2019. godine, sudionici će istražiti temu mobbinga, osnažiti se, te steći brojna znanja i vještine. Na kraju programa, sudionici će svoje nove vještine prezentirati publici javnim nastupom 30. studenog 2019. godine u Velikoj dvorani Centra za kulturu Trešnjevka. 
 
RADIONICE SU BESPLATNE!

(Urban Cult)
28. 8. 2019.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble