Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Croatia Bike Week slavi 25 godina!

Idući vikend nas čeka jubilarno izdanje Croatia Bike Weeka u Puli.
Povodom 25 godina organizirati će se najveći skup motora, defile i veliki roštilj od čak 6 m!! Defile će  krenuti u 16 h u subotu  i stati kod  Arene sa donje strane  (oko16;05) i kada će svi sudionici napraviti veliku jubilarnu fotografiju.    

Croatia Bike Week postao je zaštitno turističko lice Pule, a i Hrvatske, poslavši jednu posebnu turističku poruku u svijet -onu da Pula u svjetskim bajkerskim krugovima slovi kao top destinacija a ovo je jedan od vodećih ljetnih turističkih rock& bike susreta. Na Vallelungi uz festival održati će se i veliki sajam moto opreme i popratne opreme za motore, biti će izloženi custom izvedbe motora, akrobacijski stunt show sa motorima, a biti će i izlagača i drugih proizvoda. 

Također obarat će se i gastro rekordi sa 6 metarskim roštilje, hook&cook ponudom sa broda, te ovoga puta možemo predstaviti po prvi puta posebni  bajkerski burger Croatia Bike Week!! 

Energično za jubilarnu proslavu uz Let 3, Kojote, Crno perje i Dinu Jelusića!!    

Jedan od najposjećenijih  ljetnih rock&ride festivala Croatia Bike Week koji svake godine privuče na tisuće bajkera iz cijeloga svijeta ove godine slavi 25 godina! A da bi ovakvo okruglo slavlje najrazvikanijeg moro partija na moru, koje zaljubljenicima u motore i dobru rock svirku nudi nezaboravan tjedan uživanja i to u pravom rokerskom stilu ostalo u pamćenju, organizatori su ove godine pripremili posebno izdanje popraćeno brojnim atrakcijama. Dakle ove godine u periodu 26.08.2019 do 01.09.2019 očekujte ljetnu zabavu koju nećete tako lako zaboraviti!! 

Za jubilarnu obljetnicu članovi MC Twin Horna pozivaju sve one koji voze motore da im se pridruže u rekordnom defileu 31.08.2019 u 16 sati i budu dio posebne rock&ride jubilarne fotografije ispred Arene! 

Također se pozivaju i vlasnici old timera  da se pridruže defileu-njihovo okupljane biti će u subotu 31.08.2019 u 14 h nakon čega će se u 16 h pridružiti velikoj povorci od nekoliko tisuća motorista. Upečatljiv prizor i prava turistička moto razglednica ove godine poslati će se iz Pule!  Onima koji još nisu  pohodili ovakve masovne ljetne susrete, gdje se mogu vidjeti posjetitelji iz cijeloga svijeta savjetujemo da ovo posebno izdanje Croatia Bike Weeka nikako ne propuste!. 


Foto: promo

(Vesna Mitar)
27. 8. 2019.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble