Urban Cult
Glazba
marketing

Dečki iz Kipera su priznali da su umorni i glupi

Zagrebački punk rock kvartet s potencijalom kvinteta, Kiper, još jednom je odlučio balansirati na liniji koja razdvaja trivijalno od genijalnoga i podariti svekolikoj javnosti novi materijal prigodno nazvan Umoran i glup.
Vruće ljetne dane iskoristili su za uvježbavanje, snimanje i miksanje tri nove pjesme koje uobličavaju kratak i britak format EP-a. Ugodno iznenađenje je i povratničko gostovanje bivšeg člana Zdravka koji se ukazao na dvije pjesme svojim unikatnim gitarističkim potpisom.

Materijal prati i video ostvarenje za pjesmu Kada kažem da te volim, koja na slikovit način opisuje romantičnu dinamiku između modernog ljubavnog para. Spot je nastao u radionici dugogodišnjih suradnica benda, Magde i Vide, koje su za ovu priliku stale i s druge strane kamere.
 → https://www.youtube.com/watch?v=8v1FKG7uuUk

Podsjetimo se, Kiper sačinjavaju Jaga, Misch, Pavle i Six. Novi EP se, kao i ostala ostvarenja benda, mogu besplatno preuzeti sa stranice www.kiperband.com. U ulozi izdavača je i dalje Geenger Records koji je ovom djelu dodijelio kataloški broj GNGR075.

(Ema Kontrec)

23. 8. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble