Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Počinje Mali piknik – zašto ga ove godine morate barem jednom posjetiti

Ovaj tjedan počinje Mali piknik, a prve ovogodišnje dekice s pogledom na grad čekat će vas na jednoj od najljepših gradskih lokacija, gornjogradskoj Vranicanijevoj poljani, u četvrtak i petak, 22. i 23. kolovoza, od 17 do 23 sata. 
Ako ste ljubitelj šarmantnih community trenutaka, svoje mjesto na Malom pikniku pronaći ćete na glavnoj livadi. A ako ipak volite biti malo izvan središta zbivanja, ovogodišnje izdanje donosi i nekoliko skrivenih kutaka za uživanje. 

Također, moći ćete i predahnuti na klupicama uz šetnicu koje će ove godine postati sastavni dio piknika. Za drugačije lokalno gastro-iskustvo zaduženi su ponovno domaći OPG-ovi s Malog placa, poznate mobilne tržnice lokalnih organskih proizvoda. 

Na ljetnom meniju Malog piknika tako će se naći šareni i raznoliki lokalni zalogaji, poput soparnika, delikatesnih sireva, tapenda, štrudli, domaćih pogača, kupina, malina, raznih maštovitih ljetnica i salata. Također, pit će se nezaobilazna domaća vina u svim bojama, craft pive i zdravi sokovi.   

Opušteni razgovori uz svijeće i bosonogo ležanje na travi u starogradskom ambijentu, sretni ljudi i zanimljive lokalne poslastice male su stvari koje Malom pikniku daju poseban šarm, upisujući ga na listu događanja koje morate posjetiti barem jednom. 

Ulaz je slobodan, a  osim dobrog raspoloženja ne trebate ponijeti baš ništa – samo uključite relax mode, izujte se i uživajte. Mali piknik se nastavlja i sljedeći tjedan, u četvrtak i petak, 29. i 30. kolovoza. Događanje organizira Mali plac, a podržava Turistička zajednica grada Zagreba

Više informacija pronađite na FB stranici: https://www.facebook.com/malipiknik/


Foto: Roko Bahat

(Ana Mikin)
22. 8. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble