Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Sljedeći tjedan počinje Rujanfest!

Ovogodišnji je Rujanfest pod sloganom "Pomakni svoje granice zabave" pomaknuo i svoje granice organzacije! 
Uz već najavljene izvođače (Željko Joksimović, Bajaga i Instruktori, Plavi Orkestar, Jole, Maja Šuput, Željko Samardžić, Miroslav Ilić), na glavnoj će pozornici 13. rujna nastupiti Jala Brat i Buba Corelli, a 21. rujna zauzet će ju ovogodišnji dobitnik Porina za pjesmu godine Petar Grašo, za čiji su nastup glasovali pratitelji Rujanfestovih službenih profila na društvenim mrežama!

NOVA OPEN-AIR GLAZBENA POZORNICA - GLAZBA NEMA GRANICE
Osim nastupa najvećih imena sa domaće i regionalne glazbene scene na glavnoj pozornici, Rujanfest ove godine donosi i posebnu, open-air pozornicu na kojoj će nastupati Edo Maajka, Dino Jelusić, Detour, Marko Kutlić. Neki Novi Klinci – Balašević tribute band, Bang Bang, Ljetno Kino, Miki Solus, Fantom slobode – Azra tribute band, Pravila Igre i Cro trash party – Ivana Banfić.

Posebna pozornica rezervirana je za DJ-e R'n'B i house glazbe, dok će dnevna pozornica ugostiti vrhunske bendove i DJ-e!

HRANA NEMA GRANICE

Od 13. do 22. rujna zabava nema granice jer osim spektakularnih koncerata, Rujanfest donosi i najveću gastro zonu, koja će se prostirati na čak 2.500 m2! U gourmet zoni hrana nema granice jer posjetitelje podsjeća na neodoljive okuse istarske, dalmatinske, slavonske i kontinentalne kuhinje.

ZABAVA NEMA GRANICE UZ POZNATE KOMIČARE I KVART FAJT

Dvanaesti Rujanfest upotpunit će ponudu zabavnog programa stand up nastupima poznatih komičara u poslijepodnevnim satima i Kvart fajtom – sportskim natjecanjem predstavnika zagrebačkih kvartova na koje se mogu prijaviti sve zainteresirane ekipe.

NATJEČAJ ZA PRIGODNU PRODAJU ZA NEPROFITNE ORGANIZACIJE

Osim na zabavu, Rujanfest misli i na potporu lokalnoj zajendici. Upravo zato, otvoren je natječaj za prigodnu prodaju za neprofitne organizacije koja udrugama omogućava prigodnu prodaju u zoni lunaparka bez plaćanja najma prostora ili drugih naknada. Prijaviti se mogu na info@rujanfest.com do 20. kolovoza u ponoć, a više o uvjetima prijave možete pročitati na službenim stranicama Rujanfesta - www.rujanfest.com ! Odabranim udrugama će biti bez naknade ustupljene pozicije za prigodnu prodaju. 

Foto: Izvan fokusa

(Urban Cult)
9. 8. 2019.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble