Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Plesne večeri na Zrinjevcu ovoga ljeta donose bogat glazbeni, plesni i filmski program!

Ovogodišnje izdanje jednog od omiljenih zagrebačkih ljetnih festivala – Plesnih večeri na Zrinjevcu održat će se od 9. do 25. kolovoza 2019. godine!
Plesne večeri na Zrinjevcu dio su projekta Zagrebački vremeplov, koji u Zagrebu različitim projektima oživljava romantični duh prošlih vremena. Održavaju se u kolovozu već dugi niz godina i već su postale prepoznatljivo događanje, koje je zamišljeno po uzoru na plesnjake koji su bili jedno od glavnih simbola društvenoga života naše metropole!   

Ove godine, uz različite koncerte i plesne programe, Plesne večeri, uz lagane ljetne gastronomske delicije i osvježenja na gastro-kućicama, donose po prvi puta i zanimljiv filmski program, s četiri filmske projekcije. Na Zrinjevcu će tako posjetitelji moći pogledati blockbuster „Step Up: All In“, europski film „Ples s Marijom“, britansku komediju „Walking on Sunshine“, te kultni „Prljavi ples“!   

Glede glazbenog programa, od 9. do 25. kolovoza očekuje nas čak sedamnaest različitih koncerata! Program u petak, 9. kolovoza, otvaraju Robert Mareković & The Swingers, a do 25. kolovoza, posjetitelje očekuju koncerti i nastupi: Zdenke Kovačiček, Groovy Cakes, The Drifters, Dj Nikola Martek, DJ, Robert Mareković, Loud&Found, The Good Foot, Scifidelity Orchestra, Od Tanga do rocka, DJ Oli Doboli Latin Style. Glazbeni paviljon, koji je još od 1891. jedan od zaštitnih simbola Zagreba, tako će i ovoga kolovoza biti jedinstvenom pozornicom za sjajnu zabavu!   

Plesni nastupi profesionalnih plesnih parova i plesne animacije publike plesnog studija Nicolas, održavat će se svaki dan od 20 do 23 sata!  

(Urban Cult)
8. 8. 2019.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble