Urban Cult
Kazalište
marketing

Komedija Pokopaj me nježno, Kerekesh teatra na Krku

Nakon srpanjskog gostovanja predstavom Ljubaf, varaždinski Kerekesh teatar, kao dio programa 63. Ljetnih priredbi, u ponedjeljak, 12. kolovoza 2019. godine, krčkoj će publici na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša) s početkom u 21.30 sati donijeti još jednu uspješnicu, urnebesnu komediju Pokopaj me nježno, čiji tekst i režiju iznova potpisuje Ljubomir Kerekeš.
Riječ je o predstavi koja se bavi jednim deficitarnim zanimanjem - grobarima, a u čije su uloge ovom prilikom uskočili: Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Goran Koši, Matko Knešaurek i Mijo Pavelko. 

Naime, radnja ove priče odvija se u selu Strahlinec gdje je gospodin Puh otvorio vrata pogrebnog poduzeća i mrtvačnice prigodno nazvane Pokopaj me nježno. Uz njegovog, na sve načine ograničenog asistenta, Mišaka, na javni natječaj za posao grobara krenu se javljati: Bosanac rovokop Meho Puzić, Albanac slastičar Izmet Haljimi, osjećajan fizioterapeut Robert Fotić i gluhonijemi Miljenko Pavelić. 


Prema tome, pripreme za prvi sprovod mogu početi, s time da je pokojnik, naravno, dobrovoljac! S obzirom na izniman glumački ansambl te nesvakidašnju tematiku obrađenu na krajnje humorističan način, sasvim je izgledno da će vas Kerekesh teatar još jednom nasmijati do suza!

Ulaznice za komediju Pokopaj me nježno po cijeni od 80,00 kn mogu se kupiti u Galeriji Decumanus (svakim danom osim nedjelje, između 10.00 i 12.00 te 19.00 i 22.00 sata) ili rezervirati telefonom na 051 220 041, odnosno mailom na kultura@gradkrk.net. Program 63. Ljetnih priredbi organizira Centar za kulturu Grada Krka.

(Urban Cult)
7. 8. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble