Urban Cult
Kazalište
marketing

Komedija Ništa ljubav samo sex, kazalište Luda kuća

Dramski program 63. Ljetnih priredbi nastavlja se u ponedjeljak, 05. kolovoza 2019. godine, hit predstavom Renea Bitorajca Ništa ljubav samo sex (16+), kreiranoj u produkciji zagrebačkog kazališta Luda kuća, a koja će se, s početkom u 21.30 sati, odigrati na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša).
Riječ je o dokumentarnoj komediji u kojoj Petra Dugandžić, Katarina Baban, Iskra Jirsak i Csilla Barath Bastaić impersoniraju trinaest različitih likova kojima se kao ključna tema u svim njihovim razgovorima nameće upravo seks. Priča ove urnebesne komedije započinje kada se četiri glumice krenu pripremati za početak predstave Atonid i ponor pakla, inače grčke tragedije postavljene na kazališne daske, koja, zapravo, nije nimalo bitna! 

Jer dobro raspoložene protagonistkinje radije bi se četiri sata družile u garderobi nego pola sata na sceni, s time da je lajtmotiv i tema večeri seks, pošteno isprepleten komikom. Dokumentarnom lakoćom naše poznate glumice odigrat će glumice koje se igraju, pritom zabavljajući publiku, i nimalo manje važno, same sebe. Jer svi moraju biti zadovoljni i zadovoljeni! Poslovna žena, domaćica, napucana narodnjakuša i dvije bake samo su neke od životopisnih ženskih likova što će, tijekom stotinjak minuta, preuzeti pozornicu krčke Scene Zidine. 

Ponovimo kako tekst i režiju ove predstave, za koju se uvijek potražuje karta više, potpisuje Rene Bitorajac, kostimografiju Vedrana Rapić, koreografiju spomenuti glumački ansambl, dok je produkcija povjerena Tani Mažuranić. Kazalište Luda kuća jedino je i prvo nezavisno kazalište u Hrvatskoj s vlastitim prostorom posvećeno promoviranju programa domaćih i stranih autora, kao i programskih formata poput kabareta i burleske te predstava za djecu i stand-up performansa. Njegovi su osnivači Branko Đurić Đuro i Rene Bitorajac, a kazalište je dosad doživjelo četiri premijere, od kojih je predstava Ništa ljubav samo sex najrecentnija.  

Ulaznice za komediju Ništa ljubav samo sex po cijeni od 90,00 kn mogu se kupiti u Galeriji Decumanus (svakim danom osim nedjelje, između 10.00 i 12.00 te 19.00 i 22.00 sata) ili rezervirati telefonom na 051 220 041, odnosno mailom na kultura@gradkrk.net. Program 63. Ljetnih priredbi organizira Centar za kulturu Grada Krka.  


(Urban Cult)
1. 8. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble