Urban Cult
Kazalište
marketing

Predstava za djecu Lara u svijetu životinja, Kazalište Smješko

Drugi ovogodišnji program namijenjen najmlađim posjetiteljima Ljetnih priredbi, točnije predstava Lara u svijetu životinja kreirana u produkciji Kazališta Smješko, održat će se u srijedu, 31. srpnja 2019. godine, na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša), s početkom u 20.30 sati. Program je namijenjen mališanima od četiri do 11 godina.
Lara u svijetu životinja predstava je edukativnog i ekološkog sadržaja kojom se na zanimljiv način progovara o odnosu ljudi i prirode te najmlađu publiku kroz igru upoznaje sa svijetom domaćih autohtonih i zaštićenih životinjskih i biljnih vrsta. 

U ovoj dinamičnoj predstavi, autora Hrvoja Zalara i redateljice Ivane Boban, simpatične ljudske i životinjske likove utjelovljuju: Vini Jurčić, Robert Španić i Marija Šegvić. Glazbu potpisuje Damir Šimunović, a scenografiju i kostime Zdravka Ivandija Kirigin. Izlet u prirodu nekima i nije najdraža stvar na svijetu. Ali, kada iza svakog stabla ili ispod svakog kamena možete pronaći njihove stanovnike stvari postaju puno zanimljivije. 

Klepetan Rodan, misica Risica, gospođa Šišmišica i zec Martin Lijepouhi samo su neki od šumskih likova koji će krčkim mališanima, uz glavnu protagonistkinju - djevojčicu Laru, rado dati pokoji savjet što svatko od nas može učiniti kako se spriječilo uništavanje životinjskog i biljnog svijeta! Ova kazališna igra, 2017. godine, predstavljena je na Naj Naj Festivalu u Zagrebu, 57. Međunarodnom festivalu djeteta u Šibeniku te Festivalu Eko pozorišta u Bačkoj Palanci.

Ulaznice za predstavu Lara u svijetu životinja po cijeni od 30,00 kn mogu se kupiti u Galeriji Decumanus (svakim danom osim nedjelje, između 10.00 i 12.00 te 19.00 i 22.00 sata) ili rezervirati telefonom na 051 220 041, odnosno mailom na kultura@gradkrk.net. Program 63. Ljetnih priredbi organizira Centar za kulturu Grada Krka.

(Urban Cult)
25. 7. 2019.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble